Content specialist marketing automation

Content specialist marketing automation

Arbetsuppgifter

Till vår kund som finns inom försäkringsbranschen söker vi nu en Content Specialist Marketing Automation! I rollen skriver du texter och väljer bilder för vår automatiska bearbetning, främst e-post, sms men även andra kanaler som webb och postalt. Du har kunskap och erfarenhet av hur man skriver texter till alla delar i kundresan för olika målgrupper, från att välkomna, vårda till att växa. Du har bra känsla för digital kundupplevelse och försäljning. Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt team i ett nära samarbete med Marketing Automation Specialists, produktägare, produktspecialister, kund- och digitala analytiker. Vår kund har flera team som arbetar med innehåll, text och bild både i Stockholm och i resten av landet så du kommer att ha flera kollegor inom området. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis vara att ansvara för kommunikation av produkter, tjänster och erbjudanden till befintliga kunder genom automatisk bearbetning, utveckla förfina och testa innehåll för att öka konvertering, delta i arbete för att ta fram content- och dialogstrategier med mera.

Kvalifikationer
  • Minst 2 års erfarenhet av innehållsproduktion för automatisk bearbetning, främst e-post men även andra digitala kanaler.
  • Erfarenhet av att ta fram budskap i olika delar i kundresan och till olika målgrupper.
  • God kunskap av MA-system, CMS samt Photoshop.
  • Flytande i svenska i tal och skrift.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Content Manager är du genuint intresserad av hur bra innehåll kan skapa och utveckla kundlojalitet. Du gillar att jobba i team och är bra på att lyssna in och ta in andras förslag samtidigt som du kan argumentera för dina idéer utifrån din erfarenhet. Du är också diplomatisk, prestigelös och är bra på att nätverka.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/v. Vår kund önskar start så snart som möjligt och uppdraget förväntas löpa till 2023-06-30 med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund i Stockholm. Arbetet kan delvis utföras på distans. Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande. Sökord: content manager, content, innehållsproduktion
Mer info
Kontaktperson Mikaela Carlsson
Telefon 076 511 56 11
Email Mejla Mikaela Carlsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av JobBusters
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!