Business controller

Business controller

Arbetsuppgifter

In din roll som Business Controller kommer du att ingå i ett team med 10 controllers. Här sker ett kontinuerligt förbättrings- och utvecklingsarbete för att effektivisera processer, arbetsmetoder och verktyg. Din roll blir verksamhetsnära där du tar ansvar för ekonomin tillsammans med en annan Controller.

Tjänsten är bred och omväxlande, men dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Business Controller kommer att vara:
 • Kostnadsuppföljning och uppföljning av KPI:er
 • Analys av månadsbokslut
 • Budget och prognosarbete
 • Managementrapportering
 • Stödja chefer i operativ planering och uppföljning
 • Vara ett ekonomiskt bollplank mot cheferna
 • Ad-hoc analyser/uppgifter
Kvalifikationer
 • Du har en akademisk examen inom ekonomi.
 • Du har flera års erfarenhet i rollen som Business Controller.
 • Du har goda kunskaper i SAP.
 • Du har god förståelse inom redovisning.
 • Du har goda kunskaper inom Excel och Power Point.
 • Du är flytande i Svenska och Engelska, skrift såväl som tal.
Personliga egenskaper

För att bli framgångsrik i rollen som Business Controller ser vi att du är en engagerad och nyfiken person som motiveras av att åstadkomma resultat. Som person är du strukturerad och självgående. Du har ett starkt driv, får saker att hända och värdesätter tydlighet och kommunikation. Du gillar att ta eget ansvar och har förmågan att självständigt driva arbetet framåt. Vidare vill vi att du trivs med att ha många kontaktytor och med att arbeta i team.
Du trivs med att verka i en föränderlig miljö och med att kunna påverka och bidra med din kompetens och personlighet. Givetvis har du ett affärsmässigt tänk och lätt för att växla mellan helhetsperspektiv och detaljnivå. Att du har ett pedagogiskt sätt och förmågan kommunicera resultat och analyser till olika typer av mottagare är av vikt för rollen.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2023-05-02 och uppdraget som är ett föräldravikariat förväntas löpa t.o.m. 2024-08-30. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 apr 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund ägs av svenska staten och arbetar för att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Här uppmuntras man att upptäcka sina styrkor och olikheter för att du som konsult ska få möjligheten att vara ditt bästa jag. Vår kund uppmuntrar och utmanar din personliga utveckling!