Business controller

Business controller

Arbetsuppgifter

Till vår kund inom vitvarubranschen letar vi nu efter en erfaren Business Controller som har erfarenhet av att tidigare har arbetat i en ledande controlling-roll. I rollen som Business Controller kommer du stödja Group Business Controlling-teamet i investeringsgranskning- och godkännandeprocesser. Du kommer även stötta vid månatlig ledningsrapportering för koncernledningen och styrelsen. Vidare kommer du också att ingå i IT Controlling-teamet som en senior del av teamet där du kommer stötta olika affärsintressenter med kostandsplanering och uppföljning. Detta är en operativ roll där du kommer arbeta mycket hands-on.

Kvalifikationer
  • Du har en examen inom relevant område.
  • Du har minst 10 års erfarenhet av en ledande roll, antingen som Business Controller eller IT Controller.
  • Du har erfarenhet av att driva månatlig ledningsrapportering.
  • Du har erfarenhet av att driva kostnadsuppföljning av projekt.
  • Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.
  • Du är flytande i engelska, i såväl tal som skrift.
  • Meriterande om du har drivit processutveckling.
  • Meriterande om du har erfarenhet av Power BI.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Business Controller så ser vi att du har stark initiativförmåga samt drivs av att arbeta operativt. Du är kommunikativ och gillar att jobba med siffror och analyser. Vi tror också att du är flexibel, noggrann samt har ett stort intresse för ekonomisk utveckling,

Vad vi och vår kund kan erbjuda

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid (40 h/v) och kontorstider 8-17. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa till 2023-05-31 med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund på plats på deras kontor i Stockholm. Intervjuer sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet löpt så skicka in din ansökan (gärna i Word-format) omgående. Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: Business Controller, IT Controller, Group Controller,
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 feb 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!