Hoppa till innehåll
JobBusters logotyp

Business controller / business analyst

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Commercial control & analysis är en enhet under Group Buisness Control, inom Group Finance, och arbetar med att vara en värdeskapande och affärsdrivande rådgivare för rätt beslut vid rätt tidpunkt inom områdena kund, process och produkt. Gruppen behöver förstärkning av en Business Controller och här finns möjlighet till att bli överrekryterad efter avslutat uppdrag.

Business Controllerns prioriterade aktiviteter kommer bland annat vara:
 • Fortsätta utveckla ny enhet från Business Control, t ex budget, intäktsrapportering, finansiell struktur etc.
 • Delta i utveckling av prisverktyg för gemensamma nordiska offerter
 • Delta gemensam lönsamhetsmodell för Norden
 • Driva utveckling av Group Commercial policy (kortare dokument på princip-nivå).
Du kommer även supporta i det dagliga arbetet, exempel:
 • Stötta i bokslutsarbetet.
 • Stötta i löpande hantering av Group Commercial Board.
Kvalifikationer
 • Du har en avslutad ekonomiutbildning.
 • Du har en bakgrund som ekonom, gärna som Business Controller eller Business Analyst.
 • Du har goda kunskaper i Excel och Power Point.
 • Du är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
 • Meriterande om du har erfarenhet av uppbyggnad av prisverktyg och sales controlling.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Business Controller har du god förmåga att se samband och tillämpa ett helhetsperspektiv. Du arbetar proaktivt och kan skapa enkla och tydliga strukturer samt har förmågan att beskriva dem på ett pedagogiskt sätt. Du är effektiv, analytisk samt har en stark vilja att arbeta utvecklingsinriktat. Arbetet kräver också god samarbetsförmåga, självständighet och initiativförmåga.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider med möjlighet till att arbeta hemifrån 2 dagar i veckan. Vår kund önskar start 2023-06-05 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2023-09-30 med möjlighet till anställning direkt hos kund efter detta. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2023-05-15.
Mer info
Kontaktperson
Johanna Johansson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ledande inom logistik och kommunikation till, från och inom Norden. De gör vardagen enklare med sina paket- och logistiktjänster i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare