Administratör

Administratör

Arbetsuppgifter

Administratör och på jakt efter ett nytt jobb? Då ska du fortsätta läsa! Vi söker just nu efter en administratör till en myndighet i Stockholm.
I arbetsrollen ingår att driva, utveckla och förvalta myndighetens register över hälso- och sjukvårdspersonal och genomföra sökningar och legitimationskontroller i registret som efterfrågas av vårdgivare, myndigheter och allmänheten. Legitimationskontrollerna sker genom mail- och telefonförfrågningar, vid större förfrågningar genom rapporter i Excel. Du kommer att ingå i en grupp som har likande arbetsuppgifter.

Vår myndighetskund har ansvaret att hålla ett register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal. Registret omfattar personer som sökt och erhållit legitimation för yrken på hälso- och sjukvårdens område. I registret finns uppgifter om de yrkesgrupper som omfattas av legitimationsbestämmelser, samt uppgifter om specialistbevis för läkare och tandläkare. Uppgifterna används för upplysning om personalens behörighet.

Kvalifikationer
  • Du har minst gymnasieutbildning.
  • Du har goda datorkunskaper och van att arbeta i olika IT-program, i synnerhet Excel, gärna kunskaper i SQL-programmering.
  • Du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med rådgivning per telefon och att svara på mejlfrågor i stor omfattning.
  • Du har erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet och grundläggande kännedom om regelverket kring offentlighet och sekretess.
Personliga egenskaper

Rollen som administratör ställer krav på att du är serviceinriktad, snabb och samtidigt noggrann. Du måste också ha en god samarbetsförmåga, vara stresstålig och resultatinriktad.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/v. Vår kund önskar en omgående start och uppdraget förväntas löpa till och med 2023-05-31, med chans till förlängning. Du kommer vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johanna Johnsson
Telefon 072 188 33 99
Email Mejla Johanna Johnsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 apr 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är en myndighet i Stockholm som arbetar för att förbättra bland annat vård och omsorg för Sveriges invånare. Här erbjuds ett meningsfullt arbete och kollegor som vill bidra till samhällsutvecklingen.