Administratör it

Administratör it

Arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu en Administratör IT ! Vår kund söker dig som trivs med att arbeta i en roll där du har många kontaktytor och verkar inom många olika delar inom organisationen. Administratör IT är ett stöd till produktägare/projekt-/initiativledare och i rollen ingår att vara strukturerad, kunna ta eget initiativ och eget ansvar. I rollen kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen vara:
 • Ansvara för portföljadministrationen inom it och digitalisering och säkerställa gemensamma mallar och insamling av dessa.
 • Ansvara för framtagande av rapporter och sammanställning av rapporter.
 • Vara ett process- och metodstöd och säkra att relevant formalia tas fram.
 • Ansvara för att onboarda nya produktägare/projekt/initiativledare och på så sätt introducera i process och metod.
 • Vara ett konteringsstöd av fakturor.
 • Arbeta utifrån riktlinjer, strategier, beslutade arbetssätt och rutiner.
Kvalifikationer
 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av att ha arbetat med portföljdministration inom IT och digitalisering i en agil utvecklingsorganisation på en IT-avdelning.
 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av att ha arbetet med att ta fram och sammanställa rapporter på en IT-avdelning.
 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet där arbete med metod och portföljhantering i en agil utvecklingsorganisation varit central.
 • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av att ha arbetat i ett systemstöd för portföljstyrning och portföljhantering.
 • Minst 2 års dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat i ekonomisystem med fakturahantering.
 • Flytande på svenska i tal och skrift.
 • Arbetslivserfarenhet från minst ett uppdrag inom offentlig verksamhet är meriterande men inte ett krav.
 • Minst en utbildning som projektledare är meriterande men inte ett krav.
 • Arbetslivserfarenhet från minst ett uppdrag avseende att vara superuser avseende systemstöd för projekt- och/eller portföljhantering är meriterande men inte ett krav.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Administratör IT är du självständig, nyfiken, har social kompetens och är serviceinriktad.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start omkring 2023-04-03 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2023-12-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Det finns möjlighet att delvis jobba på distans. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: portföljadministratör, IT, "it administratör"
Mer info
Kontaktperson Mikaela Carlsson
Telefon 076 511 56 11
Email Mejla Mikaela Carlsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är en myndighet i Stockholm som arbetar för att underlätta vardagen för invånarna som reser och pendlar. Det som kännetecknar deras verksamhet är det stora engagemanget bland deras medarbetare samt stoltheten över deras samhällsuppdrag.