Projektledare till populärt bolag inom musikstreaming

Projektledare till populärt bolag inom musikstreaming

Arbetsuppgifter

Som projektledare ansvarar du för att driva projekt i mål inkluderat tid, kvalitet och finansiella aspekter. Viktiga framgångsfaktorer är tidshantering (inklusive milstolpar), riskanalyser samt identifiering och utveckling. Du skapar värde för kunden genom din förståelse för kundens verksamhet och förmåga attvägleda. Vidare kommer du att arbeta med att projketleda events och se till att kunder och teamet är informerade. Vidare sätter du deadlines, tilldelar ansvar, övervakar och sammanfatta projektens framsteg.

Kvalifikationer

3-5 års erfarenhet av att arbeta som projektledare
God kunskap av officepaketet
Relevant utbildning från högskola eller universitet
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Personliga egenskaper

Du är en problemlösare av rang och du är väldigt flexibel. Som Projektledare hos vår kund är du innovativ, kreativ, passionerad och tycker om att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och är mycket strukturerad.

Lön

Enligt övernskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående t om 2020-03-30 med stor chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format och på engelska snarast då intervjuer sker löpande.
Projketledare, project leader,
Mer info
Kontaktperson Klara Renberg
Telefon 08-525 240 22
Email Mejla Klara Renberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.