Pcb designer engineer till företag inom hemelktronik

Pcb designer engineer till företag inom hemelktronik

Arbetsuppgifter

Som PCB Designer Engineer kommer du att få möjlighet att arbeta med större systemleveranser där mekanik, elektronik kombineras. Uppdragen är ofta av global karaktär där du som PCB Designer Engineer kommer att arbeta med hela processen. Projekten kan också innebära att du samarbetar med människor från andra världsdelar där ni kommunicerar på engelska i både skrift och tal. Som elektronikingenjör hos vår kund kommer du att arbeta med optimering av produkter för prestanda, kvalitet och kostnad. Arbetet sker framförallt på plats hos vår kund i centrala Stockholm.

Kvalifikationer

Goda kunskaper i engelska och svenska
Flera års erfarenhet av Cadence Orcad och Cad Experience
Erfarenhet av Power Electronics Layout Design and Circuit Simulation

Personliga egenskaper

Som person är du mycket driven, strukturerad och analytisk. Vidare är du en kreativ problemlösare som aldrig gör någonting halvdant. Du har god samarbetsförmåga och initiativförmåga, du är mycket kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende. Du trivs med att arbeta självständigt och målinriktad och drivs av att nå dina resultat.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2019-10-28 till och med 2019-12-27 med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format och på engelska snarast då intervjuer sker löpande. Sökord: pcb designer engineer
Mer info
Kontaktperson Klara Renberg
Telefon 08-525 240 22
Email Mejla Klara Renberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.