Löneadministratör med bred erfarenhet till bank i stockholm

Löneadministratör med bred erfarenhet till bank i stockholm

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör hos vår kund kommer du bland annat att sätta rutiner, processer och arbetsinstruktioner för hur vår kund ska arbeta. Du kommer att gå igenom befintlig processbeskrivning för hur de arbetar med löneutbetalningar till anställda i Sverige inklusive avstämning av konton, identifiera och ta fram förslag på förbättringar. Delta i pågående projekt för att förbättra och utveckla befintliga processer och systemlösningar. Som löneadministratör kommer du även att läsa igenom befintliga process- och rutinbeskrivningar samt identifiera behov och göra analyser. Ta fram utbildningsmaterial och utbilda övriga kollegor samt bistå med lönekunskap i diverse projekt.

Kvalifikationer

Bokföringskunskap / ekonomi & redovisning av löner, skatt och sociala avgifter
Systemkompetens (gärna POL men kunskap från andra lönesystem)
Erfarenhet av att arbeta med att ta fram process- och rutinbeskrivningar
Erfarenhet av projektledning
Flytande i svenska och engelska, tal och skrift

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, framåt och trivs i kontakten med människor. Du är väldigt flexibel, driven och har en förmåga att utveckla och använda din kompetens. Du har god samarbetsförmåga och drivs av att nå bra resultat. Som löneadministratör är du väldigt kommunikativ, analytisk, strukturerad och noggrann. Du är pedagogisk och har gott om tålamod.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2020-01-02 t om 2020-06-30 med stor chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format och snarast då intervjuer sker löpande.
Sökord: löneadministratör, payroll, ekonom, administratör.
Mer info
Kontaktperson Klara Renberg
Telefon 08-525 240 22
Email Mejla Klara Renberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.