Fastighetsskötare till corporate apartments i söderort!

Fastighetsskötare till corporate apartments i söderort!

Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetsskötare hos Corporate Apartments kommer du att ha en central och aktiv roll i verksamheten. Det är en varierande och praktisk tjänst, med de primära arbetsuppgifterna att sköta drift och tillsyn av lägenheter samt ta hand om reparationer och felanmälningar. Du kommer även att kontrollera att städningar utförs utan anmärkningar, montera möbler, sköta vissa materialinköp med mera. Du kommer att ha en tät dialog med resten av serviceteamet på företaget, även om du oftast jobbar på egen hand. Arbetet utgår ifrån lägenhetshotellet i Slagsta, men du kommer också att utföra serviceärenden på andra hus och lägenheter i regionen. I rollen ingår en beredskapsjour, där du tillsammans med andra kollegor turas om att finnas tillgänglig på telefon för akuta felanmälningar och frågor.

Kvalifikationer

Erfarenhet av att arbeta som fastighetsskötare/vaktmästare eller liknande
B-körkort (servicebil för tjänsteärenden finns)
Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskaper inom städ, el, måleri, VVS eller snickeri
Det är även meriterande om du har arbetat inom bygg-, hotell- eller fastighetsbranschen

Personliga egenskaper

Du är en prestigelös och pålitlig problemlösare som gillar att arbeta både i team och självständigt. Du är positiv och gillar att ge det lilla extra för att få nöjda kunder. Du har inga problem med att själv strukturera din dag och ta ansvar för ditt arbete.

Vad vår kund kan erbjuda

Corporate Apartments erbjuder en mindre arbetsplats med högt i tak och en härlig teamkänsla. Kollegorna är ett glatt och lösningsorienterat gäng som brinner för att hjälpa sina kunder. Du kommer få bli del av en händelserik vardag med goda utvecklingsmöjligheter. Företaget växer och erbjuder en arbetsplats som ser positivt på förändring och förbättring. Ledningen är mån om sin personal och nya idéer och tankar är alltid välkomna.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid med tillträde omgående. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord; Fastighetsskötare, vaktmästare.
Mer info
Kontaktperson Klara Renberg
Telefon 08-525 240 22
Email Mejla Klara Renberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Corporate Apartments hyr ut möblerade lägenheter och villor till företag och finns i dag på ett femtontal orter i landet. Hyresgästerna är i huvudsak arbetslag inom bygg- och monteringsbranschen. Bolaget har för närvarande runt 175 enheter som hyrs ut under varierande hyresperioder. Corporate Apartments har cirka 15 anställda och söker nu en ny kollega med bas på deras lägenhetshotell i Slagsta.