Elektriker till spännande företag inom solenergi

Elektriker till spännande företag inom solenergi

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som trivs med varierade arbetsuppgifter och som har förmågan att arbeta självständigt. Du har även lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar. Du kommer jobba som elektriker vid installation av olika solcellsanläggningar, laddlösningar för elfordon och energieffektiviseringsprojekt i samarbete med våra projektledare och montörer. Även felsökning och service av redan uppförda anläggningar förekommer.

Kvalifikationer

Auktoriserad elektriker AL eller A
B- körkort
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av produktionsanläggningar.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som elektriker är det viktigt att du kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta. Du är ofta ansikte utåt mot kund och det är därför viktigt att du är lyhörd för kundens behov, är pedagogisk och lösningsorienterad. Du känner ett ansvar för att göra kunden nöjd och därmed bidra till företagets goda renommé.

Lön

Lön enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: elektriker, solenergi
Mer info
Kontaktperson Klara Renberg
Telefon 08-525 240 22
Email Mejla Klara Renberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett oberoende och ingenjörsdrivet bolag som startade 2011 vars mål är att verka för energieffektivisering och implementering av solenergilösningar.