Cad-konstruktör med miljötänk till spännande bolag

Cad-konstruktör med miljötänk till spännande bolag

Arbetsuppgifter

Till vår spännande kund inom luft & vattenrening söker vi nu en miljöinriktad CAD-konstruktör. Vill du arbeta i ett företag i den absoluta framkanten av miljöteknik? Är du en duktig CAD-konstruktör med ett par års erfarenhet? Som CAD-konstruktör kommer du att jobba både självständigt och som en del av företagets utvecklings - och produktionsorganisation. Rollen går ut på att ta fram konstruktionsunderlag för tillverkning av produkter och för produktutvecklingsprojekt. Underlagen gäller nykonstruktion, förbättringar och utvecklingsarbete. Du kommunicerar med andra konstruktörer, tillverkare och underleverantörer på daglig basis. Det händer att du jobbar du i projektform och inte sällan arbetar du med parallella uppdrag.

Kvalifikationer

Minst 2 års erfarenhet av liknande roll
Kunskap av 2D- och 3D-CAD är ett krav
Erfarenhet inom produktutvecklingsprojekt och kunskaper om processteknik
Akademisk utbildning inom konstruktion/mekanik eller motsvarande
Meriterande om du har kunskaper om certifiering och regulatoriska krav samt att erfarenhet av bearbetningsteknik inom verkstadsindustri räknas meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en teknikintresserad person som utmanas av problemlösning och du är mycket resultatdriven. Du har god kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga. Som person är du dessutom strukturerad och noggrann.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: CAD-konstruktör, mekanikkonstruktör, mekanikingenjör, mekanik, teknik, ingenjör, CAD, konstruktion, konstruktör, projekt, design, utveckling
Mer info
Kontaktperson Klara Renberg
Telefon 08-525 240 22
Email Mejla Klara Renberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett prisbelönat miljöteknikföretag som är globalt snabbt växande. Lösningarna skapar idag nytta inom process- och livsmedelsindustrin, fastigheter och på privatmarknaden. Tack vare deras unika teknik är de idag globalt snabbt växande företag med installationer i sex världsdelar.