Automationsingenjör med goda kunskaper inom el

Automationsingenjör med goda kunskaper inom el

Arbetsuppgifter

Till vår spännande kund inom luft & vattenrening söker vi nu en Automationsingenjör. Som Automationsingenjör hos vår kund kommer du att arbeta med miljövänlig teknik för luftrening och vattenbehandling. Som Automationsingenjör kommer du att arbeta både självständigt och som en del av deras utveckling, produktion samt installationsorganisation. Arbetet sker i deras utvecklings och produktionsavdelning i Västberga men det kommer även vara kundbesök för installationer, driftsättningar och felavhjälpningar.

Kvalifikationer

Erfarenhet inom elsystem, styrteknik och automation
Eftergymnasial utbildning minst YH eller högre
B-körkort
Praktisk erfarenhet som elektriker
Det är meriterande om du har kunskap inom CAD och konstruktionsverktyg samt kunskap inom industriautomation, erfarenhet av att arbeta som elektriker/instrumenttekniker med AL auktorisation eller högre.

Personliga egenskaper

Du har ett stort teknikintresse och tar gärna stort eget ansvar. Du är en god kommunikatör och trivs med att arbeta självständigt och har även en god samarbetsförmåga. Du är en driven problemlösare som har ett öga för detaljer. Du är noggrann och strukturerad och gör aldrig någonting halvdant.

Vad vår kund kan erbjuda

Du kommer att få en gedigen och löpande introduktion och du kommer vara en del ett familjärt företag som verkligen är mån om sina anställda. Tillsammans ses man gärna på en AW eller fika. Du kommer arbeta på ett företag i tillväxt där de ser långsiktigt på rollen och där möjlighet till personlig utveckling finns i bolaget.

Lön

Lön enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: automationsingenjör, elektriker, automationselektriker, ingenjör, civilingenjör
Mer info
Kontaktperson Klara Renberg
Telefon 08-525 240 22
Email Mejla Klara Renberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett prisbelönat miljöteknikföretag som är globalt snabbt växande. Lösningarna skapar idag nytta inom process- och livsmedelsindustrin, fastigheter och på privatmarknaden. Tack vare deras unika teknik är de idag globalt snabbt växande företag med installationer i sex världsdelar.