Projektingenjör till stort projekt inom infrastruktur

Projektingenjör till stort projekt inom infrastruktur

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör kommer du att följa anvisningar i projektboken. Projekten ska vara väl förberedda för en överlämning till drifts- och underhållsorganisationen. Som projektingenjör kommer du ha en teknisk och ekonomisk samordning, bevakning och uppföljning. Du kommer att kontinuerligt att ansvara för uppföljning av planering och arbetet för att säkerställa att kritiska milstolpar levereras i tid enligt gällande krav. Som projektingenjör fungerar du som ett stöd till i arbetet med att leda och styra projektet i hela processen. Du är väl insatt i kontraktsinnehållet för aktuella konsultuppdrag samt entreprenader, ser till att planerings- och projekteringsprocessen följs, anpassas efter uppdraget och genomförs enligt de regler och bestämmelser som finns. Det innebär bland annat att du medverkar i tidsplanering, projektuppföljning, ekonomiuppföljning, kvalitetsstyrning, riskhantering, projekteringsmöten, och samrådsmöten. Du kommer även få möjligheten att styra och leda mindre ingående projektdelar.

Kvalifikationer

Ingenjörsutbildning eller motsvarande
Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av uppdrag som projektingenjör/projektör i beställar- eller producerande organisation.
God kunskap och erfarenhet av relevanta standardavtal AB, ABT, ABK med flera.
God kunskap om användandet av programvaror i Microsoft Officepaketet.
Innehar B-körkort.

Personliga egenskaper

Systematiskt och strukturerat arbetssätt. Lösningsinriktad, tar sig an problem med en öppen attityd och bjuder in till dialog och samverkan. Mycket flexibel gällande arbetsuppgifter. Bra ledarskapsförmåga. Ansvarstagande, ambitiös och mycket noggrann.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående t om 2021-03-21 med stor chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format och snarast då intervjuer sker löpande.
Sökord: Projektingenjör, ingenjör
Mer info
Kontaktperson Klara Renberg
Telefon 08-525 240 22
Email Mejla Klara Renberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av JobBusters
Sista ansökningsdag 11 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.