Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Teknisk säljadministratör

Ansök nu
KMC söker en Teknisk säljadministratör
KMC AB har mer än 40 års erfarenhet av att utveckla metoder och tillhandahålla utrustning för mekanisk ytbehandling och ytrengöring till svensk tillverkningsindustri. Den ständiga drivkraften i vårt företag är att vara innovativa och arbeta med trygga kundanpassade lösningar. Det är självklart för oss att alltid samarbeta med marknadsledande leverantörer så att vi kan hjälpa svensk industri att bli ännu mer konkurrenskraftig.

Vi ingår i den börsnoterade Addtech-koncernen vars historia som handelskoncern går tillbaks ända till 1906. Vår tillhörighet har, förutom finansiell styrka, tillfört oss ytterligare industriell erfarenhet och kompetens.
Våra specialkunskaper inom bland annat blästring, trumling, industritvätt och balansering gör att du som kund kan känna dig säker på att få rätt utrustning till just ditt behov. Sedan April 2018 ingår Blästerprodukter som en avdelning i KMC Ytbehandling AB.

Om rollen
Som vår tekniska säljadministratör kommer du att vara en viktig del av vårt Backoffice-team. Du kommer att arbeta självständigt och strukturerat med hela försäljningsprocessen allt från försäljning till det administrativa, dvs från kundorder till dialog och beställning hos utländska leverantörer samt uppföljning av leverans hos slutkund. Du kommer att ha en nära dialog med våra säljare och stötta dem i kommunikation och administration kring våra kunder och produkter.

Arbetsuppgifter
 • Innesälj av förbrukningsvaror och reservdelar
 • Offertarbete
 • Ordermottagning, orderhantering inklusive kund- och artikelupplägg
 • Kundservice via telefon och mail
 • Leverantörskommunikation
Som person har du förståelse för olika tillvägagångssätt inom administration och hur du tillämpar detta i ditt arbete. Du har ett kundorienterat tänkande och agerar efter tankesättet "kund-kommer-först".
Din förmåga att ge kunden det lilla extra genom att lösa kundens problem är en framgångsfaktor. Vi söker dig som är prestigelös, organiserad och strukturerad. Förmåga att jobba strukturerat både självständigt och i team är viktigt. Du har också mycket god datorvana och en god kommunikativ förmåga. Vi välkomnar att du tar egna initiativ och kommer med idéer om hur vi kan utveckla vårt erbjudande för att möta kundernas behov.

Personliga egenskaper/ Kvalifikationer (meriterande/ KRAV)
 • Minst gymnasieutbildning
 • God engelska i tal och skrift
 • God datorvana är ett krav
 • Kommersiell inriktning och tekniskt intresse
 • Erfarenhet av försäljning/administrativt arbete mot slutkunder. Gärna inom industrin är extra meriterande, men inget krav
 • Erfarenhet av våra produktområden eller vårt affärssystem Monitor samt Lime är extra meriterande men inget krav
KMC har ett samarbete med Kraftsam Rekrytering och Bemanning, externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt.

Har du de egenskaper vi efterfrågar så vill vi att du genast ansöker med ett CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök snarast möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på olivera.cvetkovic@kraftsam.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare