Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Servicetekniker till Disab

Ansök nu
Disab söker en servicetekniker

Din Profil
 • Lösningsorienterad och tekniskt intresserad
 • Kunskap inom hydraulik och pneumatik
 • Goda kunskaper i engelska språket, både tal och skrift
 • C-körkort är meriterande men inget krav
 • God social förmåga
 • Du innehar B-Körkort
Vi söker dig som har ett stort intresse för fordon och mekanik. Du har goda kunskaper inom pneumatik och hydraulik och är nyfiken på att lära dig mer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom liknande områden och en bakgrund som bil- eller lastbilsmekaniker är starkt meriterande.

Vidare ser vi att du är stresstålig, samarbetsvillig och självgående. Du förstår vikten av att arbeta effektivt och samtidigt behålla kvalitén för att kunden ska bli så nöjd som möjligt. För att lyckas i rollen har du en stark ambition att utöka dina tekniska kunskaper. Kanske har du en utbildning från ett praktiskt gymnasium med inriktning mot exempelvis fordon/transport och söker en roll där du kan utvecklas långsiktigt.

Personliga egenskaper:
För att trivas i rollen som servicetekniker bör du tycka om en resande vardag ute på fältet, att bemöta företagets kunder på ett positivt och kundvårdande sätt samt att varje dag bidra med positiv energi till dina kollegor.
 • Du drivs och motiveras av ett varierat arbete med frihet under ansvar
 • Du är orädd, handlingskraftig, fattar självständiga beslut och har en analytisk förmåga
 • Stresstålig och självgående
Om tjänsten
Som Servicetekniker kommer du att arbeta i Disabs verkstad med felsökning, akut service och förebyggande underhåll av tyngre fordon med vakuumsystem. I arbetet kommer du att läsa av elritningar samt reparera och montera konstruktioner som involverar både hydraulik och pneumatik.
Du kommer att utföra service i Disabs verkstad men du kommer även åka ut för att utföra arbete på plats hos kund. I takt med att du blir mer trygg i rollen kommer du att ges mer möjligheter för resor i tjänsten då Disab har kunder, och erbjuder sin service, i hela Sverige och även i flertalet andra länder.

I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Felsökning
 • Läsa av elritningar
 • Service och underhåll av tyngre fordon med vakuumsystem
Arbetstiderna är förlagda till dagtid och du arbetar måndag-fredag. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader och därefter finns goda möjligheter till anställning direkt av Disab. Start för tjänsten sker omgående enligt överenskommelse.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt ök.

Disab har ett samarbete med Kraftsam Rekrytering och Bemanning, externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Du söker tjänsten med CV och personligt brev där du kort förklarar varför du passar för tjänsten.
Välkommen med din ansökan!

För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på olivera.cvetkovic@kraftsam.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1976 har DISAB varit ledande inom utveckling och tillverkning av vakuumsystem för industrin. Med innovativa lösningar hjälper de sina kunder att suga, transportera, gräva upp eller återvinna löst material med hjälp av vakuumlastare, vakuumenheter eller skräddarsydda industriella vakuumsystem.
Du hittar deras bas i Vallentuna och Eslöv, men deras produkter finns över hela världen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare