Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Servicetekniker - Stockholm

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du jobba som servicetekniker på ett expansivt företag i Stockholm? Ta den här chansen och bli ATS-Orwak nya tillskott!
Om företaget

Service Link och ATS-Orwak är sedan november 2022 ett bolag och ingår i SULO Group. Tillsammans ger de kunden ett helhetskoncept med produkter, service och underhåll för en väl fungerande och säker återvinning- och avfallslösning. De har hjälpt kunder med installationer, service och underhåll på komprimeringsutrustning sedan starten 2005. 33 servicetekniker arbetar från Ystad i söder till riksgränsen i norr och hanterar över 16 000 maskiner för ett 10 000 kunder runt om i landet.

Din framtid

Du kommer du få en gedigen introduktion och verktyg för att lyckas i rollen. Du arbetar självständigt men kommer ha tre kollegor i samma roll i Stockholm och en arbetsledare, samt full stöttning från medarbetare i övriga Sverige. Vi erbjuder även en fullutrustad servicebil och all annan utrustning man kan behöva i arbetet.

Du kommer att utgå från hemmet och ditt område sträcker sig över Stockholm med omnejd. Tjänsten kan innebära arbete på annan ort men med målsättningen att det enbart ska förekomma dagsresor.

ATS-Orwak erbjuder ett varierande, stimulerande och fritt arbete och de värnar om deras medarbetare.

Arbetstider är belagda måndag-fredag, 07.00-16.00.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som antingen har tidigare erfarenhet som servicetekniker eller har kunskaper inom hydraulik, maskinelektronik och heta arbeten (svetsning).

Vi anser att dina personliga egenskaper är avgörande för hur bra du kommer att passa i rollen som servicetekniker. Du kommer att vara ansiktet utåt gentemot kunderna, så det är viktigt att du har goda kommunikations- och kundservicefärdigheter. Du behöver vara självgående, driven och strukturerad i ditt arbetssätt.

Vi ser även att du har:
  • Erfarenhet av felsökning, underhåll och reparation av teknisk utrustning.
  • Stark problemlösningsförmåga.
  • Har en bra social kompetens och van vid kundkontakt
  • Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ.
  • B-körkort.
Ansökan

Om du känner igen dig i ovanstående och tycker att det låter som en intressant utmaning, är du varmt välkommen att skicka in din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar ATS-ORWAK med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på Patricia.contreras@kraftsam.se
Jobbfeed logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren