Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Senior redovisningskonsult

Ansök nu
Senior redovisningskonsult sökes till stort energibolag med kontor i Stockholm. Uppdraget löper på i ca 12 månader med omgående start.

Ansvarsområden i rollen:
  • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut inklusive rapportering till koncern ekonomi
  • Löpande redovisning, periodiseringar, reserveringar, avstämningar och analyser
  • Rapportering till myndigheter t.ex. moms, statistik
  • Självständigt upprätta inkomstdeklarationer och årsredovisningar
  • Kontakt med koncern ekonomi i rapportering och redovisningsfrågor
  • Vara delaktig i förbättrings och digitaliserings processer
Din bakgrund
För att lyckas och vara framgångsrik i rollen som senior redovisningskonsult har du en akademisk utbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning samt har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning enligt K3-regelverket. Du har självständigt arbetat med hela bokslutsprocessen inklusive årsredovisningar och inkomstdeklarationer samt har tidigare hanterat redovisning i stora bolag.

Vi söker dig som är en målmedveten, strukturerad och lösningsorienterad individ. Du har förmågan att ta initiativ inom ditt arbete och har ett stort intresse för att hålla dig ajour med regler och nyheter inom ditt område. Du är trygg som person och trivs med att jobba i en förändring miljö. För oss är det viktigt att du i din planering har en förmåga att ta hänsyn till såväl helheten som detaljer. Du är en person som kan anpassa din kommunikation efter den du talar med och som uppskattar att samverka med andra samt dela med dig av din information och expertis för att nå önskade resultat. Vi uppskattar en kollega som vill bidra till vår organisation och till ett gott och balanserat arbetsklimat.

Skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstiden löpt ut!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare