Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Kundtjänstmedarbetare B2B

Publiceringsdatum
16 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en positiv, driven, lagspelare? Då kan det vara dig vi söker! St1 letar efter sin nästa stjärna till sitt B2B kundserviceteam!

Ditt uppdrag
Som kundtjänstmedarbetare på St1 kommer du ingå i företagets B2B team om sex personer som alltid ser till att ha en positiv teamkänsla på jobbet. Tillsammans med dina kollegor kommer du jobba med att hjälpa och serva företagskunder över telefon och via mejl. Ett gott bemötande är grundläggande och du ser alltid till att lösa inkommande ärenden på bästa sätt. Ärendena rör till exempel fakturafrågor, drivmedelsfrågor, konto/kortfrågor, felanmälningar samt till viss del kredithantering. St1s kunder kör både lätt och tung yrkestrafik och kan vara både Shell och St1 företagskunder. Nyligen har St1 även tagit över supporten för St1 Biogas som är en helt ny affär och kundstock för bolaget. Tjänsten innefattar också övriga administrativa uppgifter som t.ex. rabatt- och prisuppdateringar.

För att lyckas i rollen tror vi att du:
  • Har en gymnasieexamen
  • Har tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete med telefonen och mail som arbetsverktyg
  • Har god systemvana / datorkunskap och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya system och hantera flera system samtidigt
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer att använda båda språken i ditt arbete
  • Har goda kunskaper i MS Office
Du ska ha ett starkt driv och nyfikenhet av att vilja ge kunderna en kundupplevelse över förväntan och är van vid att ha tydliga mål. Att du sedan brinner för att utveckla och förbättra verksamheten ser vi som en viktig del i rollen.

Övrigt
Omfattning: Heltid måndag till fredag, arbetstid 7.50-17.00
Tillträde: Omgående

Vad vi erbjuder dig

Uppdraget omfattar en bemanning via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheter att gå över med en anställning hos ST1. Tjänstens omfattning är på heltid med tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på patricia.contreras@kraftsam.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfeed logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

St1 är en känd aktör i drivmedelsbranschen med stationer runt om i Sverige. Företagets målsättning är att bli det mest CO2-medvetna drivmedelsföretaget i branschen med fokus på att avveckla fossila bränslen. Du blir en del av ett företag med ett trevligt klimat med positiv stämning som har en hjälpsam kultur. St1 sitter i helt nya lokaler i Bromma blocks.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Malmö stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga