Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

KMA-samordnare

Publiceringsdatum
03 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet av kvalitet, miljöarbete och arbetsmiljöfrågor inom bygg och anläggningsbranschen? Bli Gnesta Bergbyggare AB’s nya tillskott och sök tjänsten idag!

Din framtid

I din roll som KMA-samordnare är ditt uppdrag att samordna och säkerställa arbetet kring kvalité, miljö och arbetsmiljö ute på projekten. Du kommer även att stötta arbetsledningen i dessa frågor och driva förbättringsarbeten. Då Gnesta Bergbyggare AB använder sig av underentreprenörer kommer du även att följa upp deras arbete och säkerställa de uppfyller kraven.

Arbetsplatsen kan variera, antingen är då på kontoret i Årstaberg eller så är du ute på själva projektet.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Som KMA samordnare ska du ha tidigare erfarenhet av att jobba med kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor. Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet och du bör komma ifrån bygg och anläggningsbranschen.

Då rollen kräver att du har en god kommunikation med arbetsledningen och underentreprenörer bör du ha en hög socialförmåga. Då tjänsten kan innebära att du har många bollar i luften behövs det därför att du arbetar på ett strukturerat sätt samtidigt som du har ett självdriv för att få saker och ting gjorda.

Ytterligare erfarenheter som är krav/meriterande,
  • Eftergymnasial utbildning. (krav)
  • Tidigare erfarenhet av att jobba med ISO standarder, 14001, 9001 (meriterande).
  • Systemintresse och erfarenhet av olika ekonomisystem, exempelvis Next (meriterande).
  • God Office-paket vana (krav)
I denna rekrytering samarbetar Gnesta Bergbyggare AB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Du blir direkt anställd hos Gnesta Bergbyggare AB. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfeed logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 dec. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Gnesta Bergbyggare grundades år 1996 och är idag en del av GBB Holding AB. Dom har alltid drivits av att göra jobbet bättre, tystare och säkrare, det är något som färgat hela organisationen. I företaget finns drygt 70 anställda, välutbildade inom sina respektive arbetsområden, och vi växer med ungefär en medarbetare per år. Dom har de certifikat och sprängkort som krävs och är väldigt duktiga på specialjobb och sprängningar i känsliga miljöer. Oftast utför Gnesta arbeten som bergsprängning, bergspräckning & bergförstärkning i Mälardalen, men ibland syns dom också på andra platser i Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Solna
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga