Hoppa till innehåll

Bilingual Customer Service Advisor - Norwegian

Qliro has a track record of delivering new products and services at an unmatched speed. We are active in an exciting intersection of the e-commerce, payment, and financial services markets. We target both leading online merchants and millions of Nordic consumers seeking superior digital payments and consumer finance products.

Customer Operations är en av de största avdelningarna på Qliro. Vår kundservice hanterar idag förfrågningar från hela Norden och vi erbjuder vår service till över 2,5 miljoner konsumenter. Som Customer Service Advisor får du en bred roll där du hittar lösningar på problem och tillåts erbjuda våra kunder en WOW-upplevelse.

Din roll hos Qliro:

I din roll som Customer Service Advisor kommer du att arbeta med att svara på frågor från våra slutkunder och handlare. Vi hjälper våra kunder främst via e-post och telefon men även i sociala medier där vi får in en stor variation frågor och problem. Qliro växer stadigt och med detta ökar även förväntningarna på våra produkter och tjänster.

Den norska kundservicen är öppen 8-18. Anställningen inleds med en gedigen utbildning för att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll och kunna leverera - experience WOW.

Vem är du?
  • Du talar norska och svenska obehindrat. Det är även meriterande med goda kunskaper i engelska.
  • Är tålmodig, serviceinriktad, driven och noggrann.
  • Uppskattar att interagera med många olika människor och är duktig på att förklara komplexa ting på ett enkelt sätt.
  • Du är en “self-starter” och känner dig bekväm att arbeta självständigt med både vardagliga arbetsuppgifter och olika initiativ.
  • Har erfarenhet av att arbeta med service.
  • Du har lätt för att sätta in dig i nya system och är snabb på att ta till dig information.
Då vi befinner oss i en snabbväxande fas innebär det att du är en person som har lätt för att fatta egna beslut, tar ett stort ansvar och arbetar för att förbättra och förenkla rutiner med kunden i fokus. Det är meriterande om du talar andra nordiska spark.

Är Du den vi söker? Skicka in din ansökan direkt med CV och personligt brev så kommer vår rekryteringsspecialist att kontakta dig!
Jobbfeed logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Typ av anställning

Fler jobb från samma arbetsgivare

Uppsala stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga