Hoppa till innehåll
Jobbet.se logotyp

Administratör

Ansök nu
Vill du utvecklas inom administration och lära dig mer om återvinningsbranschen? Gillar du ordning och reda och trivs i en bred och varierande roll? Då kanske det är dig vi söker till rollen som administratör hos PreZero. Med fokus på miljö och kvalitet erbjuder PreZero alla typer av företag och verksamheter helhetslösningar som gör stor skillnad för en hållbar framtid.

Om tjänsten

I rollen som administratör deltar du i den dagliga verksamheten med huvuduppgift att sköta vår administration inom marksanering. Du kommer att arbeta i PreZeros verksamhetssystem med fakturafrågor, fakturering, avräkningar, krediteringar, statistik, registervård, viss reklamationshantering samt vara kundbehjälplig med diverse frågor gällande mottagning och behandling av förorenade massor samt oljeavskiljarslam.

Vi stöttar varandra när det behövs vilket gör att din roll blir bred och arbetsuppgifterna varierande. Vi strävar hela tiden efter att bli mer digitala och hitta effektivare arbetssätt, där ser vi gärna att du är med och bidrar.

Du erbjuds ett spännande och varierande arbete på ett tryggt och stabilt företag. Det är viktigt för oss att du trivs och mår bra på jobbet, vår personal är en av våra viktigaste resurser och en förutsättning för att företaget ska fungera.

Om dig

Vi ser att du som söker har gymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Du har ett par års arbetslivserfarenhet där administrativa uppgifter har ingått. Du har systemvana och goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Har du erfarenhet från återvinningsindustrin ser vi det som meriterande. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten. Din svenska är mycket god i såväl tal som skrift. Vi kommer att lägga stort vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

För att du ska trivas i rollen som administratör är du tillmötesgående samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra för att få verksamheten att fungera optimalt. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och självständig och kan på eget initiativ identifiera förbättringar i arbetet. Du är serviceinriktad och har god social kompetens. Dessutom är du lösningsorienterad och har en nyfikenhet och vilja att lära dig nya saker.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vår anläggning i Vallentuna.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Lina Haglund, 070-7772373 eller Linda Olsson, 079-0984116.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Krav
  • Gymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande
  • Minst ett par års erfarenhet av arbete med administration och kundservice
  • Systemvan och goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
  • Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • B-körkort och tillgång till egen bil
Meriterande
  • Erfarenhet från återvinningsindustrin
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. Vi samlar in och hanterar restmaterial från våra kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta. Vi är en del av det internationella miljöföretaget PreZero med huvudsäte i Tyskland och verksamhet i åtta länder. I Sverige finns vi på ca 60 platser, vi har drygt 1 100 medarbetare, fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar, och vi sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner.
Vår verksamhet skapar inte bara värde för de kunder vi levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att vi förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion. Tillsammans bidrar vi till den cirkulära ekonomin.
För mer information besök prezero.se eller läs vår återvinningsblogg. Vill du veta hur vi behandlar personuppgifter läs vår integritetspolicy: https://www.prezero.se/integritetspolicy

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare