Hoppa till innehåll
Jobandtalent logotyp

Självgående, drivna elektriker sökes.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi är nu på jakt efter några drivna, självgående elektriker som känner sig bekväma med att kunna planera och utföra elinstallationer efter givna förutsättningar.

Vår kund arbetar med kabeldragningar och elinstallationer i villor, för laddstolpar och solpaneler, där ditt ansvar är på all inkommande el från elanläggningen efter anslutningspunkten.

Tjänsten är direkt hos kund där provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning tillämpas.

Arbetsbeskrivning

Storstockholm blir din arbetsplats, du kommer få tillgång till servicebil och utgår hemifrån. En vanlig dag brukar börja 07.00, men olika projekt har olika förutsättningar och därav krävs flexibel inställning kring start- och sluttid. Beroende på projekt arbetar du ibland ensam och ibland tillsammans med en kollega. Under arbetsdagen kommer dina erfarenheter att testas på att dra och klamra kablar, skruva kopplingar och uttag, installera olika elektriska produkter etc. För denna roll ser vi att du är väldigt bekväm med att kunna läsa och förstå ritningar och kopplingsscheman samt att du kan ta eget initiativ kring hur allt kan installeras på bästa sätt.
DINA KVALIFIKATIONER
  • 2-3 års erfarenhet som installationselektriker
  • Flexibel i arbetstider då viss övertid kan förekomma
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Innehar körkort
  • Kan läsa kopplingsscheman och ritningar
  • Ej färgblind
MERITERANDE
  • Yrkesbevis (behörig elektriker)
  • Flerspråkig
  • Eftergymnasial utbildning
Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du är en person med god känsla för service och är noggrann i ditt arbete. Då arbetsplatsen varierar beroende på projekt så är det viktigt att du trivs i sociala miljöer. Du är en ansvarstagande och engagerad person som drivs framåt av problemlösning och tar dig an nya utmaningar för att utvecklas. Då du kommer arbeta en del på egen hand är det viktigt att du är självständig.
OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare