Säljande konsultchef jobandtalent

Säljande konsultchef jobandtalent

VÅRT ERBJUDANDE

I rollen som Konsultchef inom tjänstemannasektorn hos Jobandtalent blir du en del av ett litet och sammansvetsat team med högt i tak, mycket glädje och energi. Här finns en gemensam drivkraft där kvalitet, samarbete och nyfikenhet står i centrum. Du kommer att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter inom bemanning, rekrytering och ledning av personal. I teamet jobbar vi nära varandra och hjälps åt med litet som stort. Vi är prestigelösa och hjälpsamma för att nå gemensamma mål och det är en framgångsfaktor vi är stolta över. Det är viktigt att ha roligt på jobbet och att vi mår bra ihop, vi ser därför till att hurra för varandras- såväl som teamets framgångar. Välkommen att utvecklas med oss och bli en del av vår gemensamma resa!

Placeringsort är från något av våra kontor i Stockholm eller i Västerås.


ARBETSBESKRIVNING


I ditt uppdrag som konsultchef inom tjänstemannasektorn hos oss kommer du att samarbeta med flertalet olika kunder samt ansvara för de konsulter som arbetar i uppdrag hos kund, i din roll ingår även ett säljansvar gentemot befintliga och potentiellt nya kunder. Din roll kommer att omfatta personalansvar för de bemanningsuppdrag du driver. Det är viktigt att kunden får rätt kompetens i rätt tid och att det alltid skall vara med god lönsamhet för båda parter för att säkerställa ett långsiktigt samarbete med våra kunder. Rollen som konsultchef inom tjänstemannasektorn hos oss är väldigt bred och varje dag kan komma att se olika ut, du kan gå från att ena dagen ta en kravprofil hos kund samt påbörja en rekryteringsprocess till att andra dagen arbeta med att skapa avtal, schemalägga konsulter och fakturera kund i våra interna system. Trivs du i en roll där du får växa som individ och ständigt prova på nya saker? Då kan denna roll passa dig utmärkt.

Arbetsuppgifter:
  • Personalansvar för dina konsulter
  • Ansvara för hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till färdig anställning
  • Kundansvar med merförsäljning och nykundsbearbetning
Dina kvalifikationer

Relevant Högskole-/Universitetsutbildning inom personal, beteendevetenskap, ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet.


MERITERANDE


Vi ser att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från bemannings- alternativt rekryteringsbranschen. Arbetet kräver datorvana med mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, såväl i tal och skrift. Det är till din fördel om du har erfarenhet av att arbeta i systemen Teamtailor, Intelliplan och Sales Force. Om du dessutom är certifierad för att utföra personlighetstester via någon testleverantör är detta också till fördel. På Jobandtalent använder vi oss av AOn ́s testpaket med personbedömning och begåvningstester.

Din profil

För att lyckas i denna roll har du sinne för relationsskapande och är duktig på att känna av våra kunders behov och önskemål. Du är en naturlig ledare för din personalgrupp och har en positiv människosyn.

Du är kommunikativ, flexibel och ödmjuk till ditt arbetssätt och upprätthåller en löpande dialog med både konsulter och kunder. Ditt ledarskap är tydligt och du har en förmåga att förmedla trygghet och energi

Värderingarna är en viktig del av vår företagskultur och länkar samman alla medarbetare, på varje kontor, hos varje kund, i hela Sverige, i hela världen. Du bör dela och leda efter våra värderingar som är; social hållbarhet, flexibilitet, ödmjukhet, målbild, meritokrati, engagemang och balans.

Att jobba på Jobandtalent

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Om Jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

Ansökan

Jobandtalents rekryteringsprocess är kompetensbaserad. För oss är det viktigt med en fördomsfri rekrytering, därför ber vi dig att inte bifoga något personligt brev. Detta för att främja objektiviteten i rekryteringarna.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta People Business Specialist Moa Bladh:

Mejl: moa.bladh@jobandtalent.com

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 maj 2023 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.