Hoppa till innehåll
Jobandtalent logotyp

Installationselektriker till El & Ljusdesign

Ansök nu
INSTALLATIONSELEKTRIKER TILL EL & LJUSDESIGN

Just nu växer El & ljusdesign så det knakar och letar därför efter flera kompetenta elektriker till sitt företag.

El & Ljusdesign är en helhetsleverantör inom elinstallation. Vi arbetar nära våra kunder för att skapa användarvänliga och samtidigt energi- & miljövänliga lösningar inom Belysning, Styrsystem, Kraftinstallationer, Kommunikation & Säkerhet

Vi är ett familjärt företag med god gemenskap, där man bryr sig om varandra och ser till att även hitta på roliga saker tillsammans utanför arbetstid. Genom god ordning och struktur skapar El & Ljusdesign en förutsättning för effektiva lösningar och en trivsam arbetsmiljö.

Om tjänsten

Är du en duktig installationselektriker som värdesätter god gemenskap med familjär stämning på din arbetsplats. Där laget före jaget inte bara är något man säger utan något man lever efter. Där man är en del av ett väl fungerande team där alla lagdelar är lika viktiga. Då ska du läsa vidare.

El & Ljusdesign är ett modernt företag som vet att en av framgångsfaktorerna för ett välmående företag börjar med individen. En person som trivs och mår bra och samtidigt ges rätt förutsättningar att lyckas i sitt arbete är grunden för ett framgångsrikt företag.

Till vårt team söker vi nu ytterligare lagspelare som vill vara med på vår fortsatta resa. Som installationselektriker på El & Ljusdesign blir du en del av vårt team bestående av ett 30-tal kollegor.

Våra områden är bland annat inom belysning, styrsystem, kraftinstallation, kommunikation och säkerhet. Våra kunder är bland annat fastighetsbolag, byggföretag, projektledningsföretag och butiker. Tjänsten är väldigt utvecklande och det finns goda utbildningsmöjligheter för den som visar intresse och om behov finns, har du erfarenheter som ledande montör är detta en merit.

Vi sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler med bra strategisk placering vid Hornsberg då merparten av våra kunder är belägna i de centrala delarna av Stockholm.

VEM ÄR DU?

Du som söker är utbildad och certifierad elektriker med ett par års erfarenhet som installationselektriker där du haft en variation i dina arbetsuppgifter.

Har du erfarenhet att hålla i egna projekt är detta en merit. Noggrann, ordningsam och en flexibel lagspelare är andra grundfaktorer som vi ser som en självklarhet.

Är du aktiv lagidrottare idag, eller har en bakgrund inom lagidrott har du en väldigt intressant profil då vi delar samma värderingar och tankar kring att bygga teamkänsla där man stöttar och hjälper varandra.

Krav
  • Utbildad och certifierad elektriker
  • 4 års yrkeserfarenhet som elektriker
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort är meriterande
  • Bakgrundskontroll genomförs före anställning
VAD ERBJUDER VI?

Vi erbjuder främst en familjär atmosfär där alla ska trivas, känna sig uppskattade och ha möjlighet till utveckling.

Utöver det erbjuder vi bland annat:
  • Lön enl. överenskommelse
  • Kollektivanslutna
  • Friskvårdsbidrag
  • Privat sjukvårdsförsäkring
Vill du läsa mer om El och Ljusdesign? Här hittar du mer information: El & Ljusdesign (elljusdesign.se)

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om jobzone by jobandtalent

Jobzone by Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 juli 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare