Business controller till välkänt företag

Business controller till välkänt företag

BUSINESS CONTROLLER TILL VÄLKÄNT FÖRETAG

Vår kund är ett välkänt företag i Stockholm som erbjuder energilösningar för privatägda elnät. Erbjudandena kan liknas vid "allt-i-ett lösningar" som även kan inbegripa elanläggningar på högspänning, lokal elproduktion, energilagring och laddlösningar. Vår kund utvecklar, driver, underhåller och investerar i sina kunders elanläggning med långsiktiga kontrakt.

Denna konsulttillsättning är en ersättning av föräldraledig under drygt 1 år.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett team med 10 controllers där alla utom en är stationerade i Solna. . Tjänsten är bred och omväxlande, men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Kostnadsuppföljning och uppföljning av KPI:er
 • Analys av månadsbokslut
 • Budget och prognosarbete
 • Managementrapportering
 • Stödja chefer i operativ planering och uppföljning
 • Vara ett ekonomiskt bollplank mot cheferna inom BU
 • Ad-hoc analyser/uppgifter
Vidare sker ett kontinuerligt förbättrings- och utvecklingsarbete för att effektivisera processer, arbetsmetoder och verktyg. Din roll blir verksamhetsnära där du tar ansvar för ekonomin tillsammans med en annan controller.
  OM DIG

  För att bli framgångsrik i denna roll ser vi att du är en engagerad och nyfiken person som motiveras av att åstadkomma resultat. Som person är du strukturerad och självgående. Du har ett starkt driv, får saker att hända och värdesätter tydlighet och kommunikation. Du gillar att ta eget ansvar och har förmågan att självständigt driva arbetet framåt. Vidare vill vi att du trivs med att ha många kontaktytor och med att arbeta i team.

  Du trivs med att verka i en föränderlig miljö och med att kunna påverka och bidra med din kompetens och personlighet. Givetvis har du ett affärsmässigt tänk och lätt för att växla mellan helhetsperspektiv och detaljnivå. Att du har ett pedagogiskt sätt och förmågan kommunicera resultat och analyser till olika typer av mottagare är av vikt för rollen.

  Krav:
  • Akademisk examen inom ekonomi
  • Minst 5 års erfarenhet av Business Controlling
  • Kunskaper i SAP
  • God förståelse inom redovisning
  • Goda kunskaper inom Excel och power point
  • Flytande i Svenska och Engelska
  Att jobba på jobzone by jobandtalent

  På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största-, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
  Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Ekonomi, Controller
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 15 maj 2023 (55 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

  Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.