Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Fysiskt extrajobb nattetid till Martin & Serveras lager - Västberga

Ansök nu
Om Martin & Servera
Martin & Servera-gruppen är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. De består av sjutton bolag med starka varumärken specialiserade inom olika delar i grossistledet. Martin & Servera erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Arbetsuppgifter


Din huvudsakliga arbetsuppgift i detta arbete är rangering av inkommande och utgående varor på Martin & Serveras omlastningscentral i Västberga. Detta innebär att det är ditt ansvar att rätt beställning kommer med rätt leverans. Arbetet innefattar både manuell förflyttning av burar och truckkörning. I och med att burarna är packade med livsmedel kommer du till största delen arbeta i kyla, ca +4 samt frys ca -26 grader. Det krävs att varorna hanteras med omtanke då de skickas direkt till Martin & Serveras kunder.

Arbetstider


Arbetstiderna hos Martin & Servera är förlagda under natten söndag till måndag och sedan fram till natten fredag till lördag. Nattpasset är förlagt 00:00-08:00.

Vi ser gärna att du kan arbeta 2-3 dagar i veckan och kan prioritera nattpasset på söndag.

Tjänsten börjar med en veckas betald utbildning på heltid. Utbildningen är förlagd 00:00-08:00.

Start för tjänsten sker omgående.

Personliga egenskaper/kvalifikationer


Du som person är ansvarsfull, noggrann och trivs med att samarbeta. Du bör vara i god fysisk form då stor del av förflyttningen av burar sker manuellt genom att dra burar till rätt utlastningsytor och arbetet sker i ett raskt tempo. Det är viktigt att du trivs med ett självständigt arbete. Vi ser även att du gärna vill arbeta mycket under sommarperioden.
  • För att vara anställd i denna tjänst krävs det att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent.
  • Ett krav är att du innehar truckkort.
  • Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket.
  • Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.
Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Om oss
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Intresserad?


Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare