Hoppa till innehåll
JM @Home logotyp

Redovisningsekonom till JM@Home, Stockholm

Ansök nu

Vill du använda dina redovisningskunskaper för att arbeta kundnära? JM@Home söker en redovisningsekonom till rollen som ekonomisk förvaltare i deras team inom Ekonomi Förvaltning. Som ekonomisk förvaltare hos JM&Home kommer du att ansvara för en kvalitetssäkrad och positiv upplevelse hos JMs kunder där du har ett helhetsansvar för redovisningen i ett antal bostadsrättsföreningar. Vill du bidra med din ekonomiska bredd i ett välmående team, i ett bolag i tillväxt? Då rekommenderar vi dig att söka tjänsten hos JM&Home!

JM@Home AB består av 40 medarbetare idag och teamet Ekonomisk Förvaltning består av knappt 20 medarbetare. I denna roll har du ansvar för ett antal bostadsrättsföreningars ekonomiska ärenden. För dessa BRF:er hanterar du självständigt löpande redovisning, årsredovisning och budget. Som ekonomisk förvaltare är du ett konsultativt stöd för våra kunder och bidrar till en positiv kundupplevelse.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomisk förvaltare:
* Löpande redovisning och bokföring
* Skatter moms och deklarationer
* Upprätta budgetförslag och årsredovisning
* Ekonomisk konsultation gentemot våra kunder
* Delta under styrelsemöten och stämmor
* Rapportera och presentera bokslut, budget och prognoser
* Diverse administrativa uppgifter
* Utveckla och driva effektiviseringar av rutiner och processer


Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom redovisning och/eller ekonomi. Du har erfarenhet av redovisning, är bokslutsjälvsjälvständig och har upprättat årsredovisningar. Tidigare erfarenhet av ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar eller fastigheter är högt meriterande. Du navigerar i de systemmiljöer du arbetar i utan problem.
Du uttrycker dig utan problem i tal och skrift på svenska och engelska.

Personliga egenskaper:
För att trivas i rollen bör du vara en strukturerad person som är mån om kvaliteten i ditt arbete. Du kan arbeta konsultativt och har lätt att kommunicera med människor i din omgivning. Du är noggrann i ditt arbete och kan själv planera ditt arbete för att nå mål och deadlines. Att stötta, förklara och samarbeta med dina kunder kommer naturligt för dig.

Placeringsort: Solna, Stockholm

Om JM:
JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. JM@Home är ett dotterbolag till JM som tillgodoser JM-kundernas efterfrågan av såväl teknisk som ekonomisk förvaltning. För boende erbjuds tidsbesparande tjänster såsom städning och hantverkstjänster för att skapa ett så bekymmersfritt boende som möjligt.

Vad erbjuder JM dig
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. På kontoret finns ett gym med olika pass och aktiviteter. Tjänstepension, friskvårdsbidrag, lunchrabatter, aktiesparprogram, sociala aktiviteter, löneväxling, är fler exempel på de förmåner som ingår i en anställning hos JM. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Vi erbjuder möjligheten att arbeta på distans enligt JMs policy, vilket är en dag i veckan.

JM har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i verksamheten. Det innebär olika åtaganden som till exempel att JMs klimatpåverkande utsläpp år 2030 ska vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. Välkommen att skriva din historia med oss!

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar JM@Home med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Meritmind; Anette Wickholm, tel; 070-712 98 08 eller Martin Nyström, tel: 070 166 08 11.

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 nov. 2023 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare