Hoppa till innehåll
JM @Home logotyp

Controller till JM@Home, Stockholm

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

JM@Home är ett dotterbolag till JM som tillgodoser JM-kundernas efterfrågan av såväl teknisk som ekonomisk förvaltning. Vi söker nu en controller till en bred och omväxlande roll. JM@Home är en relativt nystartad verksamhet med goda framtidsutsikter. Har du ett par års erfarenhet från motsvarande roll och är nyfiken på att bli en del av JM@Home? Då är detta en unik möjlighet att få komma in i ett bolag under tillväxt!

Om tjänsten:
Din främsta uppgift kommer att vara att stötta VD och de två resultatansvariga inom teknisk och ekonomisk förvaltning med analys och resultatuppföljning samt genom att proaktivt utmana till förbättringar. Du ingår i financeteamet, som i övrigt består av en redovisningsansvarig som sköter redovisning och bokslut. Som controller får du en nyckelroll med många andra kontaktytor inom bolaget och även inom JM AB. Du arbetar direkt under och rapporter till VD. Vi är ca 40 medarbetare som sitter i fina lokaler i Solna, Frösunda.

Huvudsakliga ansvarsområden som Controller:

  • Stödja våra resultatansvariga med löpande resultatuppföljning och analys av ekonomiska utfall och nyckeltal.
  • Ansvara för att prognoser och utfall rapporteras samt vidareutveckla och ta fram prognosprogram tillsammans med VD.
  • Ansvara för att ekonomisk rapportering och information till affärsenheten sker i enlighet med JM:s interna riktlinjer och god redovisningssed.
  • Tillsammans med VD och betaltjänstansvarig ansvara för att rapportering till Finansinspektionen genomförs korrekt samt att implementation av processen efterlevs genom alla delar av bolaget.

Din profil:
Du har minst ett par års erfarenhet inom Business Control och goda redovisningskunskaper. Viktigt är också att du har god analytisk förmåga och intresse för problemlösning. Har du erfarenhet av tjänsteförsäljning så ser vi det som positivt. Som person söker vi dig som kan arbeta självständigt, samtidigt som du trivs med många kontaktytor och att vara i en stöttande och pedagogisk roll. Här på JM@Home har vi ett inkluderande och vänligt klimat, vi arbetar långsiktigt och hjälps åt, med ett tydligt fokus på resultat och nöjda kunder. Välkommen till oss!

Vi erbjuder:
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

Placeringsort: Stockholm

Om JM@Home:
JM@Home AB är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Vi erbjuder teknisk och ekonomisk förvaltning till bostadsrättsföreningar som bildas inom ramen för JMs nyproduktion av bostäder.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 apr. 2023 (20 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare