Akademiska Hus söker Markförvaltare till Stockholm

Akademiska Hus söker Markförvaltare till Stockholm

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.

Har du ett stort intresse för mark- och parkförvaltning och drivs av att bidra till biologisk mångfald och minskat klimatavtryck? Då kanske det är just dig vi söker!

Akademiska Hus är en av Sveriges största mark- och parkförvaltare. Vi utvecklar och förvaltar fantastiska campusmiljöer på flera orter i Sverige. Vi söker nu en markförvaltare för område Mitt (Stockholm, Linköping, Norrköping, Örebro och Karlstad) med placering i Stockholm.

Ditt uppdrag
Markförvaltaren leder det proaktiva arbetet inom Mark och Utemiljö med underhåll, tillsyn, skötsel, driftprestanda och yttre miljö mot uppsatta mål. I uppdraget ingår även att säkerställa kundupplevelsen genom effektiv hantering av fel, mindre anpassningar och avtalade servicetjänster. Du har nära samarbete med kollegor inom den lokala tekniska förvaltningen, som i sin tur har dialog med markentreprenören om daglig tillsyn och felanmälan.

Som markförvaltare arbetar du med ständiga förbättringar, samordning av inköp och implementering av arbetssätt och systemstöd inom ansvarsområdet. Du är avtalsförvaltare för ramavtalade markentreprenörer och ansvarar för att avtalet efterlevs. I ditt uppdrag ingår även att ta fram handlingsstrategier och upphandlingsunderlag.

Markförvaltaren har ansvar för den tekniska försörjningsplan per campusområde, som beskriver markledningarnas placering och skick. I ansvaret ingår också att arbeta aktivt och proaktivt med installationer i utemiljön, som belysning, skyltar och möbler.

Du bidrar och är delaktig i framtagandet av såväl strategi för skötsel av utemiljö som budgetering, uppföljning och ekonomisk rapportering. Du bidrar till gott samarbetsklimat med kollegor och tar initiativ till dialog och synkning för den lokala leveransen med kund i fokus.

Ditt bidrag
För att bli framgångsrik i ditt uppdrag tror vi att du är utbildad landskapsingenjör eller har liknande relevant utbildning samt mångårig relevant arbetslivserfarenhet inom mark- eller parkförvaltning. Det är meriterande om du har erfarenhet från verksamhet med kommersiella eller offentliga fastigheter med utemiljöer.

För att säkerställa att vi levererar på vår strategi och verksamhetsplan är du strukturerad, trivs med att vara den som planerar och ser även till att det som planeras blir utfört. Du tar initiativ till förbättringar och nya arbetssätt.

Eftersom rollen innebär många interna och externa kontakter är det avgörande att du trivs med att samarbeta, är lyhörd, relationsskapande och kommunikativ för att lyckas med ditt uppdrag.

Vad kan vi på Akademiska Hus erbjuda dig?
På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö, med en unik chans att påverka och bidra till framtidens utveckling av campus och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi kan erbjuda dig varierande arbetsuppgifter i en spännande roll med många kontaktytor med såväl kollegor, kunder och externa samarbetsparter. Vi har ett stort nationellt utbyte och du får tillgång till ett kontaktnät med andra drivna och kompetenta kollegor från Luleå i norr till Malmö i söder.

Hållbarhet är vår ledstjärna i allt vi gör och hållbara blir vi tillsammans. Vi vet att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och erbjuder därför alla olika typer av initiativ inom friskvård och hälsa samt god kompetensutveckling via vår egen Akademi. Akademiska Hus har blivit tilldelad certifikatet "Excellent Arbetsgivare 2022", vilket betyder att företaget tillhör toppskiktet bland de arbetsgivare som ingår i Nyckeltalsinstitutets kartläggning av faktiska arbetsvillkor.

Nyfiken?
Kul! Välkommen med din ansökan senast den 5 februari. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Jefferson Wells. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall på lars.buvall@jeffersonwells.se

Vill du veta mer om hur det är hos oss på Akademiska Hus? Kika på vår FILM eller läs mer på akademiskahus.se
Mer info
Kontaktperson Lars Buvall
Email Mejla Lars Buvall
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (4 dagar kvar)