Hoppa till innehåll

IT supporter till J Bil

Vi söker IT supporter

Vill du ge den bästa servicen till dina kollegor och våra partners med en positiv anda och professionell attityd?

Vi har ett modernt IT-landskap där vi använder både element i Microsoft Azure-molnet och lokala on-premisser lösningar. Vi söker en ny kollega som kan stötta vårt företag med sina IT-kunskaper och som vill prova sig fram med lösningar byggda i Azure.

Du har din IT-verktygslåda i ordning, du vet vad Microsoft AD, DHCP, DNS, systemrättigheter, filserver, nätverk och accesspunkt innebär och du förstår värdet av bra användarsupport oavsett om det är Microsoft Office eller annan applikation. Om du är nyutexaminerad inom IT eller har varit på arbetsmarknaden ett tag är inte viktigt, men vill du som person lära dig mer, inte rädd för att lära dig nya saker och är proaktiv tror vi att du passar bra in hos oss.

Välkommen till J BIL

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Om tjänsten

Du kommer att få ett spännande jobb över hela vårt företag, där du kommer vara central för dina kollegor med allt som har med IT att göra. Du kommer även då och då att samarbeta med kollegor inom K.W. Bruun koncernen.

Du kommer supportera interna användare och partners i användningen av de IT-verktyg som används, främst Microsoft-produkter och branschspecifika programvara. En väsentlig del av dina arbetsuppgifter är förberedelse/felsökning av PC, mobiltelefoner och telefoni inklusive hårdvara, mjukvara och användaradministration.

Du kommer att ha din primära arbetsplats på vårt kontor i Vällingby, härifrån kommer du att hjälpa våra medarbetare.

Är du vår nya kollega?

Vill du vara med på vår resa ser vi att du är en sann lagspelare och har ett positivt och lösningsorienterat förhållningssätt till ditt arbete och dina kollegor. Dessutom är det naturligt för dig att föra dialog med övriga i verksamheten och du utför arbetet snabbt och med hög kvalitet.
J Bil logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
22 dec. 2023 (19 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Om J BIL

Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för varumärkena Peugeot, Opel, Citroën, Mitsubishi och Hyundai. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar.

Grundades 1998
Medarbetare Omkring 180
Omsättning 2 miljarder
https://jbil.se/vallingby

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Administration
Företagslogga
Täby
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb