Hoppa till innehåll
J BIL logotyp

B2B-säljare till Stockholm

Publiceringsdatum
16 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker B2B-säljare till Stockholm

Våra mest framgångsrika säljare har en stark drivkraft att hjälpa våra kunder till ett bättre (bil)liv. Utöver det är våra mest framgångsrika säljare teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Om jobbet

Den person vi nu söker ska framför allt jobba mot företagskunder och vara en ambassadör för J BIL ute på den regionala och lokala företagsmarknaden. Bygga och vidareutveckla starka affärsrelationer bland våra nuvarande och framtida företagskunder.

Vi söker dig som på ett naturligt sätt har sinne för att skapa goda relationer och resultat utöver det vanliga. Du bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål. Du är en teamspelare som drivs av att bygga och vårda kundrelationer och ge våra kunder en förstklassig upplevelse. Det är självklart för dig att erbjuda hög tillgänglighet för våra kunder. Du är bra på problemlösning som skapar mervärde och du planerar din tid för att säkerställa din affärsmässighet.

Om dig

För att lyckas i rollen behöver du vara driven, strukturerad och målfokuserad. Du ser affärsmöjligheter, räds inte uppsökande verksamhet för att få chansen att presentera, prospektera och övertyga om att J BIL och vårt produktutbud är det bästa alternativet, oavsett om det gäller personbilar eller transportbilar. De varumärken som du kommer arbeta med primärt är Peugeot, Opel och Citroën.

Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. I den här rollen söker vi efter en etablerad säljare, gärna med erfarenhet från B2B-försäljning. Det är viktigt för oss att du är driven i rollen som säljare samt att du vill utvecklas tillsammans med oss samtidigt som du har en stark känsla för service och kunder.

Du har god datorvana och mycket god kunskap i svenska i tal och skrift. B-körkort fordras.

Ansökan
Ansök senast 31 oktober 2023. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Christoffer Jönsson på telefon 076-045 69 04 eller via epost christoffer.jonsson@jbil.se. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
J BIL logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för varumärkena Peugeot, Opel, Citroën, Mitsubishi och Hyundai. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sollentuna
Försäljning
Företagslogga
Täby
Fordon
Företagslogga
Täby
Fordon
Företagslogga

Liknande Jobb

Sollentuna
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga