Junior Leasing Manager till Citycon Sverige!

Junior Leasing Manager till Citycon Sverige!

Gillar du retail och fastigheter? Är du nyfiken, analytisk och resultatorienterad? Då har vi en utmaning för dig som vill arbeta i en fartfylld miljö med stora utvecklingsmöjligheter!

Citycon är den ledande ägaren och utvecklaren av moderna stadskärnor i Norden och Baltikum. Våra 35 centrum återfinns i de största städerna i Finland, Sverige, Norge, Danmark och Estland. Vi har årligen över 120 miljoner besökare och vi genererar långsiktigt aktievärde.

I Sverige har vi sex centrum. Fyra av dessa är i Stockholm; Kista Galleria, Liljeholmstorget Galleria, Åkersberga Centrum och Jakobsbergs Centrum, och två är på Västkusten; Mölndal Galleria och Stenungstorg Centrum.

Vi skapar värde i samhällen genom att utveckla moderna stadskärnor där människor kan leva, arbeta, umgås och shoppa. Vi har lång erfarenhet som stadsutvecklare och använder den expertisen när vi utvecklar moderna stadskärnor som inkluderar handel, retail, service, sociala ytor, hotell och boende.

Nu söker vi en Junior Leasing Manager till vårt Leasing Team i Sverige. Du kommer tillsamman med fantastiska kollegor att få tillhöra ett av Nordens ledande köpcentrumföretag. Här kommer du att få möjligheten att växa både personligt och professionellt inom fastighetsbranschen.

Dina ansvarsområden inkluderar att:
 • En viktig del i rollen är att analysera olika typer av nyckeltal som t.ex. försäljningssiffror, OCR och antal besökare. Du kommer också vara delaktig i att göra diverse lönsamhetskalkyler för beslutsunderlag i samband med uthyrning och ombyggnader
 • Vara behjälplig med att identifiera nya koncept och trender på marknaden när det gäller såväl butiker/kedjor som kundernas köpbeteende samt lära känna och förstå retailmarknaden för att kunna agera ur såväl ett kort- som långsiktigt perspektiv.
 • Tillsammans med erfarna kollegor hantera förhandlingar utifrån din personliga utveckling och kompetens
 • Vara en hjälpande hand i olika aktiviteter, såsom rapportering, insamling av data till marknadsföringsmaterial och analys av försäljning och intäkter
Vi söker dig som:
 • Har akademisk utbildning
 • Har intresse för retail, fastigheter och försäljning
 • Har god kommunikationsförmåga samt är en stark lagspelare
 • Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Har god analytisk förmåga
Meriterande
 • Erfarenhet från den kommersiella fastighetsmarknaden
 • Erfarenhet av att teckna kommersiella hyresavtal
 • Säljerfarenhet
Praktisk information
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Kista Galleria (man kan även vara stationerad i Åkersberga, Liljeholmen med flera)
Arbetstider: 08:00-17:00 med viss flexibilitet

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Citycon med Ivy Talents. Frågor gällande rollen är välkomna till ansvarig rekryterare Emil, emil@ivytalents.se. Vi kommer att selektera ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Därför rekommenderar vi att du visar ditt intresse för rollen redan idag och vi ser fram emot att lära känna just dig!
Mer info
Kontaktperson Emil Dreca
Telefon 0738795858
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltningsassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 apr 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder rekrytering- och bemanningslösningar inom affärsområdena ekonomi, marknad, HR, kontor & administration.