Hoppa till innehåll

Byggprojektledare inom Mark och Anläggning till iTSBY!

Söker du ett arbete inom mark och anläggning som erbjuder en varierad vardag och medför ett stort eget ansvar är detta jobb för dig! Hos iTSBY får du arbeta med växlande arbetsuppgifter samt vara med och ha en betydande roll inom deras framtida anläggningsprojekt, där stora utvecklingsmöjligheter erbjuds. iTSBY söker nu en arbetsledare/platschef till deras nya tunnelprojekt i Stockholm - Känner du dig manad?

Information om tjänsten:

Professionals nord söker i samarbete med iTSBY Infrakonsulter en Projektledare inom Mark och Anläggning. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals nord och sedan anställs direkt till iTSBY.

iTSBY Infrakonsulter har ett tätt samarbete med de stora entreprenader, där man kommer arbeta som konsult mot varierade och stora projekt som drar igång efter årsskiftet!

Arbetsuppgifter
I rollen som byggprojektledare erbjuds du en utvecklande vardag där ingen dag är den andra lik. Ditt fokus är att driva projekt inom mark och anläggning från start till slut, vilket innebär bland annat:
  • Att hålla löpande kontakt med kunder och montörer för att säkerställa kvalitet i leveransen
  • Ansvara för planering så att information, material och resurser finns på plats för att hålla projektets deadline
  • Rapportering till avdelningschef samt kontakt både internt och med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter
Vissa dagar spenderas på kontoret på byggarbetsplatsen med beställningar och vissa dagar är ute på fält för löpande besiktning och planering. Arbetet består till stor del av att skapa nya kontakter och relationer där du tillsammans med kollegor arbetar för att driva projektet framåt.

Vi söker dig som:
  • Innehar en eftergymnasial utbildning med inriktning mark och anläggning eller inom annat relevant område
  • Har någon form av erfarenhet inom arbetsledning och/eller byggledning
  • God kunskaper inom svenska och engelska både i tal och skrift
  • B-körkort.
För att trivas i rollen som arbetsledare tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande! Du är en lagspelare som drivs av att verka som bryggan mellan verksamhet och kund! Du tycker också att det är spännande att utveckla och bygga affärsrelationer. Vi tror även att du är flexibel inför förändrade förutsättningar i arbetet och räds inte av att ta initiativ för att driva arbetet framåt!

Du erbjuds:
  • Interna utbildningar kopplade till din roll.
  • Stora möjligheter till vidare karriärsutveckling inom företaget.
  • Möjlighet att arbeta med de senaste projekten för att utveckla Stockholms samhällsbyggnad!
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Filippa Furugren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
iTSBY logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 dec. 2023 (18 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Filippa Furugren
Email

Om arbetsgivaren

iTSBY satsar på stora projekt och leverera konsulter med specialistkunskaper till sina kunder. iTSBY är specialiserade just på att hitta konsulter med särskilda kunskaper och har ett väl utbyggt nätverk som vi utnyttjar. iTSBY Infrakonsulter är ett litet företag med rötter i Umeå som sätter stor vikt och fokus på din karriär- och utvecklingsmöjligheter.
https://itsby.se/#om-oss

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga