Hoppa till innehåll
ITK AB logotyp

Hisstekniker hos ITK AB

Publiceringsdatum
18 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
ITK AB är ett svenskt företag etablerat 1977. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar. Personlig service och engagemang tycker vi är viktigt!

ITK söker hisstekniker
Vi söker hisstekniker till vår serviceavdelning. Rollen innefattar felsökning, åtgärdande av besiktningsanmärkningar samt vissa reparationsarbeten. Arbetet är utvecklande, självständigt och variationsrikt och ditt arbete skapar mervärde för våra kunder och underlättar vardagen för många, såväl professionellt som privat!

Vem är du?
Som person är du noggrann och serviceinriktad och har god förståelse av installation och förebyggande underhåll. Du ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg för att nå målen. Du uppskattar och trivs med att bemöta och hjälpa kunder och arbetar för långsiktiga relationer. Du planerar och organiserar själv din arbetsdag och jobbar självständigt under stort ansvar, därför har vi som krav att du måste kunna formulera dig, hålla dig uppdaterad för en god produktkunskap, har vana att tidsrapportera dina jobb samtidigt som du driver ditt eget arbete framåt. Vi tror att du är en problemlösare som gillar både teknik och att skruva.

Kvalifikationer
  • Lägst gymnasieutbildning gärna med inriktning på el eller likvärdig utbildning
  • Har några års erfarenhet av arbete från service och underhåll, mekanik eller elinstallationer
  • Kan arbeta självständigt med felsökning av hissar
  • Innehar minst B körkort
  • Har praktisk erfarenhet av arbete med hissar eller andra mekaniska jobb
Om bolaget
ITK erbjuder flexibla och kundanpassade hisslösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Vi servar, reparerar och moderniserar hissar från samtliga tillverkare på marknaden.

Vår vision är att alltid ha kunden i centrum och ständigt utveckla bolaget och den egna personalen.

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom både ITK och Motum. Du blir en del av Sveriges största oberoende hisskoncern med hållbarhet i fokus. Ett arbete inom ett företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Om ansökan
Skicka in ditt CV och Personliga brev redan idag. Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Sara Walldén, 0704-37 80 90 alt. sara.wallden@itk.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster

ITK är en del av Motumkoncernen. Motum är Sverige största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice.

Tillsammans är vi runt 400 anställda och omsätter cirka 900 miljoner kronor.
ITK AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

https://itk.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga