Hoppa till innehåll
IT-bemanning AB logotyp

IT-support till väletablerat företag med fokus på Mode!

Ansök nu
IT-bemanning är ett socialt och personligt IT-konsultföretag där vi värdesätter den enskilda medarbetaren. Har du de rätta egenskaperna - social, driven och tävlingsinriktad så kan vi ge dig de rätta förutsättningarna för ett roligt och stimulerande arbete som konsult hos någon av våra kunder. IT-bemanning är ett dotterföretag till IT-konsultföretaget Xperta AB och som är specialiserade inom området IT-infrastruktur.

Vem är du?

Vi söker dig som med ett starkt kundfokus som tycker om att ge professionell service. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och nya tekniker. Vidare behöver du kunna anpassa dig efter olika kunders behov för att lösa deras problem. Som person är du glad och social och har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du trivs med ett högt tempo och att du kan hantera flera ärenden och processer samtidigt.
I denna tjänst lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Dina erfarenheter

Vi ser att du som söker har minst en gymnasial utbildning, gärna inom IT-support/teknik. Vidare ser vi att du har arbetslivserfarenhet inom supportyrket, gärna som Teknisk Support. Alternativt har du arbetslivserfarenhet inom kundtjänst eller något annat serviceyrke och ett stort tekniskt intresse.
  • Goda kunskaper av applikationer som ingår i MS Office 2010/13/16
  • Grundläggande kunskaper inom Nätverk, TCP/IP
  • Goda kunskaper av att supportera datorer med Windows 7, 8, 10
  • Goda kunskaper av administration i Active Directory, Exchange och Skype alternativt tjänster i Office365
  • Grundläggande kunskaper av Windows server
  • Kännedom om ITIL
  • Goda kunskaper att supportera PC & MAC
  • Goda kunskaper av hårdvara och kringutrustning
  • Erfarenhet av ärendehanteringssystem
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Despina Tioukalia Despina@itbemanning.se
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juli 2023 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

IT-bemanning är ett Stockholmsbaserat IT-konsultbolag, specialiserat på att leverera kvalitativ, social och engagerad kompetens inom områdena IT-support, IT-drift samt IT-rekrytering. Vi har lång erfarenhet av att leverera kvalificerad och social IT-kompetens till företag av alla storlekar, inom såväl den privata som den offentliga sektorn. Vi vet vad som krävs för att jobba nära användare med allt från vardagliga IT-problem till att ta oss an och framgångsrikt utföra IT-projekt av större skala.

Liknande jobb