Hoppa till innehåll
Ansök nu
Trivs du med en rörlig vardag, att träffa många människor i olika situationer och ha ett arbete där den ena dagen inte är den andra lik? Då tycker vi du ska söka rollen som biljettkontrollant!

Om rollen
ISS levererar biljettkontrolltjänster för Storstockholms Lokaltrafik och nu söker vi fler kontrollanter till vår verksamhet. Som biljettkontrollant ingår du i ett team och tillsammans med dina kollegor ansvarar ni över att kontrollera resenärernas biljetter på bussar, tunnelbana, pendeltåg, båt och lokalbanor runt om i Stockholm.

Arbetet är varierande, socialt och utvecklande. Vi rör oss på olika platser och utför olika typer av biljettkontroller. Det kan vara ombordkontroll samt in- och utpasseringskontroll. Vi utför även kontroller utomhus i anslutning till hållplatser för bussar. För resenärer som inte har giltig biljett utfärdar biljettkontrollanten en tilläggsavgift. Vi sätter stor vikt på att ge god service i alla delar av vårt arbete och att svara på resenärens frågor.

Vi söker medarbetare på heltid, med inledningsvis sex månaders provanställning, samt deltid. Arbetstiderna har olika rullande scheman. Vi söker personer som kan arbeta på samtliga scheman mellan kl. 05:00 och 00:15. Vi utgår varje arbetspass från Marievik/Liljeholmen.

För dig som blir anställd, börjar anställningen med avlönad utbildning den 23 oktober.

Vi erbjuder
Vi på ISS erbjuder dig att få vara en del av en global serviceorganisation där tryggheten och säkerheten för våra medarbetare är vår högsta prioritet. Vi har kollektivavtal, ett gediget utbildningsprogram samt bra förmåner. ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Dessa värderingar är grundläggande i hur vi arbetar och genomsyrar vår kultur.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

Vem söker vi?
Som biljettkontrollant på ISS får du gå interna utbildningar som säkerställer att du har de kunskaper som krävs för att hantera arbetet på ett korrekt och säkert sätt. Därför krävs det ingen formell extern utbildning för denna tjänst.

Vi ser att du har minst två års dokumenterad erfarenhet från ett serviceyrke eller annan relevant arbetslivserfarenhet, som t.ex. kundkontakt där du konfronterats med frågor från kunder. Vidare är det meriterande om du tidigare har arbetat inom kollektivtrafik eller liknande.

Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt tala bra engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du ska känna dig bekväm med att hantera teknisk utrustning och du behöver trivas med att röra på dig mycket då det är ett relativt fysiskt ansträngande arbete.

Som person trivs du med att bemöta resenärer professionellt och med respekt. Du har en god social förmåga, är serviceorienterad och har känsla för kvalitet samt ordning och reda. Du behöver vara förtroendeingivande och kan hantera konfliktsituationer utan att provoceras. Du ska vara punktlig och komma i tid till arbetet.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Varmt välkommen att skicka in din ansökan senast 3 oktober. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.

Enligt interna riktlinjer och kundkrav kommer bakgrundskontroll och alkohol-/drogtest via företagshälsovården att tillämpas för slutkandidater i denna rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare