Hoppa till innehåll
iotcomms.io logotyp

Erfaren utvecklare till SaaS-bolaget iotcomms.io

Publiceringsdatum
16 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Tove Sjöberg
Email
Telefon
Ansök nu
Är du en erfaren utvecklare som vill vara en del av det växande DevOps-teamet på SaaS-bolaget iotcomms.io? Välkommen med ansökan!

iotcomms.io söker en erfaren utvecklare! Om du är intresserad av att omdefiniera marknaden för realtidskommunikation och trivs med att arbeta med moderna teknologier som AWS, SIP, storskaliga backend system, NodeJS och/eller ReactJS, då är den här möjligheten för dig.

Vi erbjuder dig
  • Modern teknik: Arbeta inom AWS och håll dig uppdaterad på deras snabba innovationstakt samt använd verktyg som AWS Lambda och Docker-containrar för distribution av mikrotjänster.
  • Samarbetsinriktad DevOps-kultur: Var en del av ett riktigt DevOps-team som omfamnar kontinuerlig deployment, testautomatisering och agila metoder, vilket ger dig möjlighet att utveckla din kreativitet och göra en påverkan.
  • Branschledande plattform: Bidra till en molnbaserad kommunikationsplattform som bygger på över 20 års erfarenhet av SIP, VoIP och affärskritisk kommunikation och som erbjuder stöd för olika protokoll och integrationsalternativ.
  • Tillväxtmöjligheter: Anslut dig till oss i en spännande expansionsfas där du kan växa professionellt när vi skalar upp vår verksamhet globalt.
Det här gör du hos oss

Som en del av vårt team kommer du att vara involverad i hela produktlivscykeln, från idégenerering till deployment och kundfeedback. Ditt dagliga arbete kommer att inkludera:
  • Bygg skalbara tjänster och API:er som möjliggör realtidskommunikation för våra kunder.
  • Använd din expertis inom programmering och NodeJS för att utveckla robusta lösningar.
  • Utveckla webbapplikationer med ReactJS för en förbättrad användarupplevelse.
  • Distribuera och hantera tjänster med hjälp av CloudFormation inom AWS.
  • Samarbeta med kollegor och kunder för att leverera innovativa lösningar och samla in feedback.
Ditt team och arbetsplats

Som utvecklare på iotcomms får du möjligheten att arbeta antingen i Stockholm eller Östersund, beroende på din preferens. Du kommer att bli en del av ett dedikerat DevOps-team med 6 personer och arbeta nära erfarna kollegor med gedigen branscherfarenhet. Vår arbetsplats främjar en samarbetsinriktad och stödjande miljö där kunskapsdelning och personlig utveckling värderas högt.

Mer om dig

För att trivas i den här rollen söker vi dig med en stark bakgrund inom mjukvaruutveckling. Du bör ha erfarenhet av att arbeta inom ett molnekosystem och en önskan att hålla dig uppdaterad med de senaste teknologierna. Det är bra om du gillar att programmera med NodeJS och ReactJS.

Som person tror vi att du är lösningssinriktad och full av initiativ. Du har en stor egen drivkraft och anpassar dig effektivt till ny information och insikter. Precis som oss värdesätter du teamwork och kunskapsdelning.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
iotcomms.io logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

iotcomms.io är ett Stockholmsbaserat SaaS-bolag som erbjuder en serverlös kommunikationsplattform för röst-, video- och larmkommunikationstjänster i realtid. Med mer än 20 års erfarenhet av SIP, VoIP, telekom och kritisk kommunikation hjälper vi organisationer att modernisera sina kritiska kommunikationstjänster och gå över till en molnbaserad plattform. Vi tar hand om telekomkomplexiteten och driver tjänsterna åt våra kunder.

Vår serverlösa kommunikationsplattform tillåter kunder att växa i global skala med tjänster byggda på en AWS-infrastruktur som tillhandahålls från våra platser i Stockholm, Irland eller USA. För närvarande har företaget kunder i såväl Europa som Amerika. I december 2019 investerade Telia Venture i företaget, tillsammans med Fairpoint Capital och Red Dawn Ventures i juni 2021.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga