Hoppa till innehåll
Invici logotyp

Researcher till Invici

Ansök nu
Är du utbildad inom HR eller motsvarande och har erfarenhet av att arbeta med HR- eller rekryteringsprocesser?

Trivs du att arbeta med seniora rekryteringskonsulter och söka efter kundernas kommande ekonomer och bistå i rekryteringsprocessen?

Vill du arbeta i ett rekryteringsbolag som ligger i framkant när det gäller digitalisering?

Då kan du vara den researcher som Invici söker!

Beskrivning av tjänsten

Vi behöver fler kompetenta medarbetare till vårt härliga team! Invici rekryterar framtidens kvalificerade ekonomer och som researcher har du en viktig roll i att söka efter och attrahera de bästa kandidaterna.

Vi arbetar med flera digitala verktyg, där LinkedIn Recruiter och HubSpot är två av våra främsta verktyg. Som researcher har du en viktig roll i att använda dessa verktyg för att söka efter och attrahera kandidater. Din huvudsakliga uppgift blir att skapa inflödet av våra kandidater och interimskonsulter genom att aktivt arbeta med våra digitala kandidatkanaler, paketera våra kunders önskemål och behov samt säkerställa en fantastisk kandidatupplevelse där vi idag är branschledande enligt det oberoende undersökningsverktyget Trustcruit.

Som researcher arbetar du proaktivt och håller dig uppdaterad med Invicis nätverk av seniora ekonomer.

Du har också en viktig roll i att driva den digitala utvecklingen inom Invici och använda teknik för att förbättra våra processer. Vi är övertygade om att digitalisering och AI kommer att spela en allt större roll i framtiden och därför är det viktigt att du är intresserad av att utforska nya teknologier och hitta smarta lösningar.

Vem är du?

Vi tror att du är i början av din karriär inom HR och rekrytering och har arbetat något eller några år inom rekryteringsbranschen.

Vi söker en person som kan ta initiativ och som ser möjligheter där andra ser hinder. Vi uppskattar en lösningsorienterad läggning och en positiv grundinställning. Det är också viktigt att du trivs med lagarbete och att du är flexibel i ditt arbetssätt, då fokusområden och hastighet kan variera från dag till dag.

Jobbar remote gör vi när det behövs men vi på Invici trivs bäst tillsammans på kontoret, där du får utbyta tankar och idéer med dina kollegor och ha roligt på jobbet!

Tjänsten är en heltidstjänst och tillsvidare med en provanställning på 6 månader. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, konkurrenskraftiga anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Vi har också friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, David Andersson, tel nr 072-853 09 96. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat.
Mer info
Kontaktperson
David Andersson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Invici grundades för drygt tio år sedan utifrån det egna behovet av en rekryterings- och interimspartner som faktiskt förstår "min" verksamhet och ekonomifunktion - att få möta en person som har suttit i samma sits och dessutom adderat på kompetens inom rekrytering och interim.

Vi har verksamhet i Stockholm och Skåne. Kontoret i Stockholm är i moderna lokaler centralt på Kungsgatan 44 vid Hötorget. I Skåne har vi co-workingspace på World Trade Center i Malmö och Helsingborg.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare