Cykel tekniker Inurba MobilityVästberga

Cykel tekniker Inurba MobilityVästberga

Är du teknikintresserad och vill ha ett spännande arbete med el-cyklar? Då är tjänsten som el-cykel tekniker på CityBike något för dig!

CityBike Global är ett ungt och snabbväxande bolag som driver offentliga hyrcykelsystem på uppdrag av lokala transportmyndigheter, städer och kommuner. De finns idag i Finland, Frankrike och Peru med totalt över 30 000 cyklar. Från 2022 utökar kunden ytterligare med över 5000 el-cyklar till Stockholm efter att ha vunnit Stockholm stads upphandling.
CityBike Global ägs av Moventia som är ett 100 år gammalt spanskt familjeföretag verksamma inom kollektivtrafik och persontransporter, samt det spanska private equity-fondbolaget SHERPA Capital.

Om tjänsten

Som en del av vår kunds team tekniker kommer ditt arbete vara att säkerställa att cykelsystemet är i god ordning och tillgängligt för användarna. Detta innebär främst byte av batterier som laddas i vårt lager, förflyttning av cyklar från fulla till tomma stationer, samt hämtning och lämning av trasiga eller ny reparerade cyklar. Du säkerställer att det är ordning och reda på stationerna och kan utföra enklare reparationer på plats.

Du utgår från kundens nybyggda lokal i Västberga där det finns bra kommunikationer, men din arbetsplats kommer framförallt vara inom hela Stockholms kommun i någon av våra nya elbilar med släpvagn. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda för att undvika rusningstrafiken vilket innebär att arbetspassen kommer primärt vara dagtid, arbetstiderna är klockan 09-18.

I din roll som cykel mekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Enklare underhåll av el-cyklar
- Flytt av el-cyklar mellan olika stationer med hjälp av bil med släp.

Du rapporterar till Service manager som är chef för hela verksamheten i Stockholm.

Om dig


- Du har ett stort tekniskt intresse, är händig och tycker om att handgripligen jobba med underhåll och reparationer.
- Du är driven, självgående och du kan hålla ett högt tempo.
- Du har goda Svenska eller Engelska kunskaper i tal och skrift.
- Du bör också ha god fysik då tunga lyft förekommer.
- Krav är att du har B- körkort (manuell), det är meriterande om du har vana att köra bil med släp.
- Det är meriterande om du har erfarenhet av cykelreparationer eller mikromobilitetstjänster tidigare men inget krav.

Om ansökan

CityBike har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas därför av Adecco.
Tjänsten ska tillsättas i mars och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju/personlig intervju online.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Haymanot Yigremachew via Adecco Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 010 173 73 00

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.