Hoppa till innehåll
Internt B3P logotyp

Kundmottagare till Solcellsföretag

Publiceringsdatum
28 december 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om tjänsten
B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg! 

I samarbete med en av våra solcellskunder söker vi nu en kundmottagare. I rollen som kundmottagare kommer du arbeta både med kundtjänst och i en back office roll.  Arbetsuppgifter består av kontakt med kunder både via telefon och mail samt att hantera enklare administration. Arbetet sker mån-fre, arbetstid 8-17, arbetsplats placerad i Johanneshov. Rollen är tillsvidare. Start omgående eller snarast möjligt.
Kvalifikationer
Som administrativ kundmottagare kommer du vara företagets röst och ansikte utåt, därför är det viktigt att vara serviceinriktad och snabbt kunna anpassa sig till olika situationer. Vi tror tjänsten passar dig som har en positiva inställning och god social kompetens. Du behöver därför vara lyhörd och ha ett stort engagemang för att skapa en god känsla för kunder och medarbetare. I det administrativa arbetet är det bra om du har ett sinne för ordning och reda samt att du är duktig på att prioritera i ditt arbete. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom bygg, projekt eller solceller men absolut inget krav utan i denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper.
Du erbjuds
  • Arbete med trevliga kollegor på ett välkänt företag, i en spännande expansiv bransch.
  • Utrymme för att komma med egna förslag till förbättring och utveckling.
  • Lön enligt överenskommelse. 
  • 100% tjänst (med 6 månaders tillämpad provanställning)
Ansökan
Denna rekrytering sköts av B3P i samarbete med kund, alla ansökningar hänvisas därav till B3P. 

B3P arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående. Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar eller CV:n via mail, endast frågor.

Liknande Jobb

Internt B3P logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 mars 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB