Hoppa till innehåll
Internetbroker AB logotyp

Säljare för Rekryteringsannonser!

Vill du ge dig in i en av Sveriges största branscher och hjälpa företag i deras tillväxtresa?
Nu söker vi på Internetbroker de svenska företagens nästa högra hand i deras rekryteringar.

Internetbroker är återförsäljare till några av de allra största varumärkena inom mediabranschen. Vi säljare marknadsföring på hemsidor som Blocket.se, Hitta.se, Aftonbladet.se, Klart.se samt hjälper företag med rekryteringsannonser på Blocket Jobb, Sveriges största sajt för jobbannonser.

Nu söker vi dig som vill hjälpa företag att hitta sin nästa kollega, precis som vi nu söker dig!

Arbetet på Blocket Jobb består av att bygga upp relationer med företag runtom i Sverige, förstå deras utmaningar med att hitta rätt kandidat för att sedan sälja in den rekryteringslösning som passar kund.

Men det roligaste arbetet kommer efter! När du får kunds förtroende och tillit för kommande rekrytering!

Arbetet består av att till en början bygga upp antalet företag du för dialog med, detta kan man göra på många olika sätt och vis.
Såhär gör vi:
 • Vi ringer ut till företag i Sverige och bokar upp ett digitalt möte
 • Under det digitala mötet fokuserar vi på att ta reda på kundens behov & utmaningar, samt sälja in Blocket Jobb's lösningar för dagens arbetsmarknad
 • Producera eventuella offerter & annonser till kund
 • Följa upp hur resultat blir för kunden i deras utmaning.
Som dina kunders primära kontakt hanterar du även diverse andra kundärenden som kan komma att dyka upp, alltifrån fakturor på vift, avtalsförhandling, skrivandet av annonser med mera.

För att hålla det enkelt, så kommer du göra allt åt kund som har med blocket jobb & rekrytering att göra. Men till en början så kommer arbetet bestå av att hitta företag att ringa & sedan ringa dem!

En bakgrund som passar för arbetet är att man har telefonvana och arbetat med någon typ av försäljning. Det är de av erfarenhet som lyckats bäst. Men framförallt behöver du vara öppen för att vilja utvecklas och lära dig. Har du inte bakgrunden inom försäljning, berättar gärna varför just du skulle passa i en sån roll.

Vad erbjuder vi?
 • Fast lön
 • Attraktiv provision
 • Friskvårdsbidrag
 • Pension
 • Kontinuerlig säljutbildning 2 dagar i kvartalet
 • Fantastiska hjälpsamma kollegor
 • En ledning med många års erfarenheter av mediasälj som alltid är där för att hjälpa
Vi arbetar normala kontorstider på vårt kontor där du sitter tillsammans med ditt team. Totalt är vi ca 50 säljare som arbetar på Internetbroker med våra olika uppdrag. Vi är helt enkelt ett större säljbolag men har bibehållit känslan av det mindre.

Vad väntar du på? Har du läst så här långt så är det bara att skicka in din ansökan på direkten! Är det något vi uppskattar är det en kort pitch om varför just du ska jobba här!!
Mer info
Kontaktperson
Anton Falgén
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Internetbroker är ett mediasäljbolag med huvudkontor i Stockholm med uppdrag för Blocket, Schibsted, Blocket jobb och Hitta.se. Vi har sedan starten 2009 byggt upp en stabil grund av nöjda kunder. Vi sitter i Hammarby Sjöstad med utsikt över Hammarbykanalen.

Liknande jobb