Affärsområdeschef IT-rekrytering

Affärsområdeschef IT-rekrytering

Affärsområdeschef IT-rekrytering
Stockholm

Vi fortsätter att växa och behöver rekrytera en branscherfaren affärsområdeschef inom IT-rekrytering till vårt kontor i Vasastaden Stockholm. 

Vi vill erbjuda dig en spännande framtid i ett av branschens mest framgångsrika rekryteringsbolag. Våra kunder består av stora världsledande företag likaväl som lokala mindre aktörer. Det ger oss en intressant bredd i de olika uppdragen som vi arbetar med. 

Som affärsområdeschef kommer du tillsammans med bolagets VD utveckla regionen med personal och nya kunder i Stockholm och Linköping. Du får också ett strategiskt ansvar att utveckla vårt affärsområde inom IT för hela verksamheten i Sverige.

Varför är vi framgångsrika? Vi arbetar i team på ett sätt som utmärker oss i branschen och vår produktportfölj ger kunderna fantastiska möjligheter att anpassa upplägget efter det faktiska behovet.

Vi erbjuder
Som affärsområdeschef hos oss arbetar du tillsammans med ett team av engagerade och kompetenta kollegor. Vi är en flexibel arbetsgivare som välkomnar nya tankar och idéer med öppna armar. Du är viktig för oss, därför erbjuder vi flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, pensionsavsättning och goda utvecklingsmöjligheter för att få glada och engagerade kollegor.

Vårt ersättningssystem är baserat både på personalens egna prestationer och på företagets gemensamma ansträngningar. Det ger dig som affärsområdeschef bra förutsättningar att skapa ett gott samarbete i din grupp. 

Förutom dina härliga kollegor på kontoret i Stockholm får du hela Intensogruppen på köpet, med kollegor utspridda på fem olika orter i Sverige. Hos oss blir du en del av ett energifyllt gäng som har roligt ihop.

Vi befinner oss i en väldigt spännande tid - ta chansen att vara med på resan!

Vad har Maria Ahlen, rekryteringskonsult att säga om hur det är att jobba på Intenso Teknikrekrytering? 

"Intenso är en platt och prestigelös organisation vilket ger oss som medarbetare stor delaktighet och möjlighet att påverka. Jag har fantastiska kollegor där man verkligen värdesätter ett gott samarbete och stöttar varandra. Att vi också har otroligt roligt och att jag genom mina möten får möjligheten att bli teknikallmänbildad ser jag som en ren bonus!"

Läs mer om livet på Intenso på www.intenso.se/karriar

Arbetsuppgifter
Som affärsområdeschef arbetar du med ditt team och samarbetar nära dina kollegor för att de skall lyckas i rekryteringsuppdragen. Vi ger personalen möjlighet att välja om de vill fokusera mest på försäljning eller på rekrytering.

Du kommer också

 • Leda och utveckla region öst
 • Utveckla affärsområdet för IT i Sverige
 • Arbeta med försäljning både på en strategisk nivå och direkt mot kunder
 • Arbeta mot tydliga mål
 • Utveckla, fördjupa och förädla relationer genom kvalitativt rekryteringsarbete
 • Bidra till företagets utveckling genom ditt engagemang
 • Ingå i ledningsgruppen

Din profil

 • Arbetar idag som rekryteringskonsult eller konsultchef
 • Har talang för att leda andra och bygga team
 • Är social, utåtriktad och affärsorienterad
 • Har stort intresse och kunskap om människor, organisationer och ledarskap
 • Är målinriktad, strukturerad och ordningsam
 • Har förmåga att hålla igång många projekt samtidigt
 • Du har erfarenhet från rekrytering inom IT / Tech

Känner du igen dig i ovanstående beskrivningar gällande kompetens, erfarenhet och personlighet, så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan omgående.

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Mattias Lyckberg VD på Intenso Teknikrekrytering AB, på tel. 0733-336080.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Intensogruppen - Din helhetsleverantör inom rekrytering
Intenso Teknikrekrytering ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen i Sverige AB och Masterhelp Jobb. Intenso Teknikrekrytering är experter på rekrytering av ledare och specialister inom Teknik och IT. Med Intensogruppens bredd kan vi erbjuda kunderna en helhet och smarta kundanpassade rekryteringslösningar. Intensogruppen har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Jönköping. Idag hanterar Intensogruppen över 700 rekryteringsuppdrag per år. 

Läs mer om oss på www.intenso.se/sv

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://intensointerim.se/
Sista ansökningsdag 4 mars 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Interim Management. Vi arbetar med interimslösningar där vi hjälper företag med en tillfällig lösning och tar fram en kompetent och erfaren konsult som gör jobbet! Intenso Interim Management är en del av Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering och Masterhelp Jobb. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.