Hoppa till innehåll
Intea Fastigheter AB (publ) logotyp

Intea söker redovisningsekonom

Intea stärker ekonomiteamet i Stockholm och söker en noggrann och driven redovisningsekonom som trivs med att arbeta på ett snabbväxande bolag. Du kommer vara en viktig del av teamet som för närvarande uppgår till sex personer.

Intea grundades 2015 och är ett fastighetsbolag som förvaltar och utvecklar social infrastruktur. Fastighetsvärdet uppgick den 31 mars 2023 till 20,6 miljarder kronor. Inteas hyresgäster finns främst inom kategorierna rättsväsende, högre utbildning och sjukvård. Bolaget präglas av en entreprenöriell anda med starkt fokus på tillväxt, hållbarhet och innovation. Intea äger fastigheter runt om i Sverige och har egna förvaltningsorganisationer i Östersund, Linköping, Kalmar,
Kristianstad, Malmö, Halmstad, Vänersborg och Storstockholm. Bolaget bedriver dessutom flera nybyggnadsprojekt i olika faser. Totalt arbetar 51 medarbetare i koncernen.

Om rollen
Du kommer vara en viktig del av teamet som för närvarande uppgår till sex personer. Som redovisningsekonom ansvarar du för ett antal bolag i koncernen och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta löpande bokföring, avstämningar, månads- och årsbokslut, årsredovisningar och deklarationer. I din roll kommer du även att supportera förvaltningen med resultatuppföljning och budget.
Tjänsten är på heltid.

Vem är du?
Intea söker dig som vill vara med och verka i en utvecklande miljö i ett nytänkande fastighetsbolag. För att trivas i rollen som redovisningsekonom är du noggrann, ansvarstagande och strukturerad. Du trivs i ett högt tempo och motiveras av att vara del av ett team där varje individ gör skillnad. Stor vikt läggs på din personlighet och att du passar in i gruppen.

Vi söker dig som har:
  • Relevant utbildning inom ekonomi/redovisning
  • Minst tre års arbetslivserfarenhet av självständigt redovisningsarbete
  • Systemvana från ett eller flera ekonomisystem (gärna Agresso/UBW)
  • Ett självständigt arbetssätt men som även tycker om att samarbeta med andra
  • Ansvarskänsla, är noggrann och strukturerad och gillar att arbeta mot deadlines
Tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande.

Vad erbjuder Intea?
Intea erbjuder arbete i en kreativ miljö med engagerade medarbetare. Hos Intea får du en spännande och utmanande roll i en entreprenöriell miljö där affärsmässighet står i fokus. Tjänsten är placerad högst upp i huset på vårt huvudkontor vid Sergels torg 12 i Stockholm.

Ansökan
Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta redovisningschef Ulf Gunnarsson, på ulf.gunnarsson@intea.se eller 070 595 08 15. Intervjuer och urval sker löpande, skicka gärna din ansökan så snart som möjligt till ansokan@intea.se.
Mer info
Kontaktperson
Ulf Gunnarsson
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 juli 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Intea investerar i och förvaltar social infrastruktur för egen långsiktig förvaltning. Med social infrastruktur avser Intea lokaler för samhällsviktiga funktioner som är specialanpassade för sitt ändamål och där hyresgästen av lokalen är offentlig. Befintligt fastighetsbestånd utgörs främst av fastigheter inom kategorierna rättsväsende, högre utbildning, sjukvård och övriga offentliga verksamheter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare