Hoppa till innehåll

Innesäljare till SaaS-bolaget Infobric
Stockholm

Infobric är ett snabbväxande SaaS-bolag med nio affärsområden som arbetar på en internationell marknad. Företagets mission är att skapa socialt hållbara och resurseffektiva byggarbetsplatser och genom deras tjänster göra kundernas arbetsdagar säkrare och enklare.

Infobric grundades 2004 och har sedan dess varit en viktig del i digitaliseringen av anläggnings-, service- och byggbranschen. Idag är bolaget ett av Europas största ConTech-bolag med 14 kontor i fyra länder. Infobrics tjänster används på över 30 000 byggarbetsplatser och av över 10 000 kunder runt om i Norden och Storbritannien.  

Affärsområdet Infobric Construction, som är marknadsledande i sin nisch och arbetar med säkerheten på arbetsplatser kopplade till bygg- och anläggningsbranschen, söker nu en ny innesäljare.

Din roll
I din roll som innesäljare bearbetar och bygger du långsiktiga relationer med både nya och befintliga kunder i Stokholmsområdet. Infobric Constructions målgrupp består av bl.a. byggföretag och deras byggarbetsplatser.

Vad har Anders Nyqvist, Teamleader Inbound Sales & CS, att säga om hur det är att jobba på Infobric?

"Infobric är inne i en superintressant tillväxt resa. Där jag hoppas att just DU vill hänga med på den. Det är när vi arbetar tillsammans som vi kan skapa verklig påverkan genom våra kunder, i deras branscher och för ett hållbart samhälle.

Mitt mål som ledare är att se individen utvecklas och ta kliv framåt i karriären. Kan jag skapa rätt förutsättningar för just din personliga utveckling har jag lyckats som ledare.

Viktigt för rollen som innesäljare är inställning att hela tiden vilja utvecklas och vara nyfiken."

Läs mer om vad Anders kollega har att säga om företaget på https://career.masterhelp.se/infobric

Din profil
För att lyckas i rollen som innesäljare hos Infobric Construction behöver du ha en god kommunikationsförmåga och ett tydligt kundfokus. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor, förstår värdet i att bygga långsiktiga kundrelationer och har erfarenhet av B2B-försäljning. Det ses som extra meriterande om du tidigare har arbetat mot bygg- och anläggningsbranschen. Det är även av stor vikt att du har god samarbetsförmåga då du kommer jobba tillsammans med dina kollegor i olika projekt, till exempel vid bearbetning av större kunder.

Vi ser även att du:

  • Har ett stort affärssinne, är förtroendeingivande och drivs av att nå uppsatta mål
  • Uttrcker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Har minst gymnasieutbildning
  • Har erfarenhet av att arbeta i CRM-system
  • Har B-körkort
Infobric erbjuder
Som innesäljare på Infobric Construction får du möjligheten att arbeta med spännande SaaS-tjänster i en bransch som ständigt utvecklas. Personalens välmående är en viktig fråga för bolaget och du kommer ha chefer och kollegor som stöttar och hjälper dig längs vägen. Du har en trygg anställning med personalförmåner såsom tjänstepension och friskvårdsbidrag. Självklart erbjuder vi även övriga verktyg som du behöver för att lyckas i ditt arbete!

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Erika Augustsson. Du når Erika på 040-66 06 722.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Infobric Group är en ledande leverantör av mjukvarulösningar till byggbranschen. Företaget har funnits sedan 2004 och har expanderat stadigt över Norden och i Storbritannien. Vi är 300 medarbetare och har en omsättning på 530 miljoner kronor.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare