Hoppa till innehåll
Industriverktyg Idg-Tools AB logotyp

Vi söker vår nya verktygssäljare till distrikt södra Stockholm.

Publiceringsdatum
21 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi erbjuder ett välskött distrikt med en intressant säljartjänst i ett stabilt företag.

Hos oss kommer du fortsätta att sköta om och utveckla samarbetet med befintliga kunder och även lägga till nya kunder i vårt vinnande koncept av verktyg, maskiner och industriella förbrukningsartiklar.
Vi söker dig som kan och älskar försäljning på riktigt.

Vi ser gärna att du är teknikintresserad, har ett inre driv att arbeta med försäljning och tidigare erfarenheter inom sälj är en merit. Du är social och har lätt för att ta kontakt och din insats och inställning har lett till ett bra resultat i tidigare anställning. Du är engagerad i din säljroll och uppskattar det personliga kundmötet.

Industriverktyg IDG-Tools är ett välkänt företag och ett starkt varumärke inom industrin. Vi erbjuder en konkurrenskraftig produktmix och en unik säljutbildning. Med vårt starka varumärke bygger vi sedan snart 30 år det mest intressanta verktygsbolaget i Skandinavien.
Bakom alla våra säljare står ett helt team av produktutvecklare, logistikexperter och inspirerande medarbetare.

Välkommen med din ansökan till oss. Vi lägger stor tonvikt på din inställning och personlighet och vi är övertygade om att du kommer att trivas hos oss.

Skicka in din ansökan idag till: framtid@industriverktyg.se
Har du någon fråga eller fundering om tjänsten ring Esther Valier via växeln på: 08-590 352 40.
Industriverktyg Idg-Tools AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 april 2024 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Industriverktyg IDG-Tools AB är sedan 1996 störst i Skandinavien inom verktyg och maskiner direkt till slutanvändare. Med en omsättning på totalt 250 miljoner i fyra länder och 165 anställda, varav 100 säljare, är vi även ledande inom lager och logistik. Med efterfrågade produkter och ett starkt eget varumärke i framkant är Industriverktyg IDG-Tools en stabil och trygg partner för både anställda och kunder att långsiktigt förlita sig på.

Besök gärna vår hemsida industriverktyg.se