Hoppa till innehåll

Vi söker vår nya verktygssäljare till distrikt södra Stockholm.

Vi erbjuder ett mycket välskött distrikt, en intressant säljartjänst i ett stabilt och expansivt företag.

Hos oss kommer du fortsätta att sköta om och utveckla samarbetet med befintliga kunder och även lägga till nya kunder i vårt vinnande koncept av verktyg, maskiner och industriella förbrukningsartiklar.
Vi söker dej som kan och älskar försäljning på riktigt.
Vi ser gärna att du är teknikintresserad, har ett inre driv att arbeta med försäljning och tidigare erfarenheter inom sälj är en merit. Du är social och har lätt för att ta kontakt och din insats och inställning har lett till ett bra resultat i tidigare anställning. Du är engagerad i din säljroll och uppskattar det personliga kundmötet.

Industriverktyg IDG-Tools är ett välkänt företag och ett starkt varumärke inom industrin. Vi erbjuder en konkurrenskraftig produktmix och en unik säljutbildning. Med vårt starka varumärke bygger vi sedan 25 år det mest intressanta verktygsbolaget i Skandinavien.
Bakom alla våra säljare står ett helt team av produktutvecklare, logistikexperter och inspirerande medarbetare.
Välkommen med din ansökan till oss. Vi lägger stor tonvikt på din inställning och personlighet och vi är övertygade om att du kommer att trivas hos oss.

Ring Esther på: 08-505 25 320 för en första kontakt, eller skicka din ansökan till: framtid@industriverktyg.se
Industriverktyg Idg-Tools AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Esther
Telefon

Om arbetsgivaren

Industriverktyg IDG-Tools AB är sedan 1996 störst i Skandinavien inom verktyg och maskiner direkt till slutanvändare. Med en omsättning på totalt 250 miljoner i fyra länder och 165 anställda, varav 100 säljare, är vi även ledande inom lager och logistik. Med efterfrågade produkter och ett starkt eget varumärke i framkant är Industriverktyg IDG-Tools en stabil och trygg partner för både anställda och kunder att långsiktigt förlita sig på.

Besök gärna vår hemsida industriverktyg.se
http://www.industriverktyg.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga