Hoppa till innehåll

Account Manager / Säljare inom IT för en revolutionerande AI-baserad mjukvara inom VA

Vill du vara en del av en ny och spännande resa där din insats gör stor skillnad både för miljön och kundernas ekonomi? Är du redo att leda försäljningen av en banbrytande AI-mjukvara som kommer göra stor skillnad i VA-branschen? Då är tjänsten som Account Manager / säljare den perfekta utmaningen för dig! 

Industri Belos är marknadsledande distributionsföretag som säljer ett komplett sortiment av VA-armatur, dvs produkter för kommunala vattendistributionsnät, samt vatten- och avloppsreningsverk. Vi har en lång gedigen VA-erfarenhet och teknisk kompetens. Vi är riktigt bra på vad vi gör och ökar löpande både marknadsandelar och omsättning. Vi har stora ambitioner för framtiden.

Vatten är den viktigaste resurs vi har, det är förutsättning för allt liv och världens viktigaste livsmedel. Vi på Industri Belos är stolta att kunna vara en ledande roll i distributionen av säkert dricksvatten, nu kompletterar vi sortimentet med Sveriges enda AI baserade mjukvara för att säkerställa och optimera driften för våra kunder.

Mjukvaran som är utformad för att optimera vattenflöden och minimera resursförbrukningen, har potentialen att förändra VA-branschen! Eftersom systemet förutser flödesmönster, varnar för avvikelser och erbjuder optimeringsförslag kommer du att vara en nyckelspelare i att skapa en mer hållbar och ekonomisk vattenhantering i Sverige. För kunderna innebär det att de får lättare att uppnå sina miljömål, samtidigt som de får stabilare flöden och sparar energi och pengar. 

Om jobbet
I rollen som Account Manager / säljare kommer du att introducera och sälja vår AI tjänst till kunder som främst är inom kommunala verksamheter. Personerna du kommer att träffa är alltifrån ansvariga inom ledningen inom kommuner, till hållbarhetsansvarig, IT-ansvarig, installatörer, VA-ansvarig etc. Eftersom du kommer ansvara för försäljningen i hela Sverige är det viktigt att du trivs med, och har möjlighet att resa. I början kommer det vara mer intensivt med ca 2-10 övernattningar / månad. 

Vi har stor kompetens inom VA internt och du får en gedigen onboarding på huvudkontoret i Uppsala och hos vår leverantör. 

Placeringen beror mycket på dig. Antingen sitter du på vårt huvudkontor i Uppsala, eller på vårt moderbolag Indutrades kontor i Kista. Det finns även möjlighet till egen kontorsplats i Stockholm, alternativt om du vill utgå från hemmet. 

Vad har Daniel Mattsson, VD, att säga om tjänsten och företaget?

”Det är dags att även världens viktigaste industri (VA) digitaliseras och går mot en mer hållbar framtid. Vi söker dig som vill vara en viktig del av den utvecklingen.”

Här kan du läsa mer om vad VD Daniel Mattsson och försäljningschef Einar Linno säger om att arbeta hos oss på Industri Belos: https://career.masterhelp.se/belos
 
Din profil
Till rollen som Account Manager / säljare söker vi dig som har:

  • Universitets- eller högskoleexamen alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom teknik, IT eller liknande
  • Ett starkt engagemang och trivs med att sälja och hjälpa kunderna till en optimal lösning
  • Förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer
  • Vilja att arbeta självständigt och ta eget ansvar
  • Tidigare erfarenhet av att driva egna projekt samt är självgående och resultatinriktad
Vi söker dig som har hög energi och som älskar utmaningar. Kanske har du exempelvis jobbat som projektledare inom IT, Affärsområdesansvarig eller som Account Manager / säljare av mjukvara?

Din tekniska förståelse och intresse för IT ger dig en förmåga att kommunicera värdet av vår AI-mjukvara till kunderna. 

Vad vi erbjuder
Vi tror på att ge våra medarbetare frihet under ansvar och du kommer att ha stöd och resurser för att utvecklas och trivas hos oss. Efter du kommit in i arbetet har du möjlighet till distansarbete. I tjänsten ingår (om så önskas) tjänstebil. Vår personals hälsa är viktig för oss, därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag. Som en del av vårt team har du möjligheten att forma din egen karriär där du kan vara med och växa med företaget. Du får vara med på en spännande resa där du kan vara med och påverka branschen och därmed även ett mer hållbart Sverige!

Kontakt och ansökan
Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur du kan vara en del av vårt team! För ytterligare information om tjänsten kontakta vår VD Daniel Mattsson på telefon 070-391 13 21 eller mejla daniel.mattsson@belos.se.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Industri Belos AB är ett distributionsföretag som köper VA-armatur, dvs produkter för kommunala vattendistributionsnät, samt vatten- och avloppsreningsverk från ledande tillverkare i Europa och säljer i Sverige med egen lagerhållning. Vi säljer också produkter för gasmarknaden till underhåll och nyanläggning. Med lång gedigen VA-erfarenhet och teknisk kompetens håller vi en hög servicegrad. Vi har ett komplett sortiment och våra produkter är av högsta kvalitet.

Våra kunder kan delas in i fem grupper: Grossister, VA-konsulter och slutanvändare som kommuner, entreprenörer och industriföretag. Industri Belos grundades 1944 och har 16 anställda med huvudkontor i Uppsala. Vi är ett företag inom den börsnoterade Indutradekoncernen sedan 1999. Läs mer om oss på www.belos.se

 

Industri Belos logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
26 okt. 2023 (23 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Trollhättan
Försäljning
Företagslogga
Sundsvall
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga