Hoppa till innehåll
if Skadeförsäkring logotyp

.NET utvecklare till IF i Stockholm

Ansök nu
Arbeta med affärskritiska system som .NET utvecklare på If i Stockholm!

Välkommen till Ifs tech-hub som .NET utvecklare! Här bryter vi ny mark genom att använda .Net Core, React och Azure för att flytta all utveckling till molnet. Vi ser fram emot att inkludera dig i vår prestigelösa och tillmötesgående organisation som just nu rustar upp och rustar om för att fortsätta vara i teknisk framkant. Vi ser till att du får växa hos oss där du kan gå mot tech lead, arkitekt eller om du är sugen på team lead jobbar vi mot det tillsammans.

Vi erbjuder dig

Fördelarna med att jobba hos oss är många. Inte bara får du rabatt på alla våra privata skadeförsäkringar utan du får även ett engagerat team som ser fram emot att träffa dig! Utöver det erbjuder vi:
  • If-tech dagar 1 gång i månaden med inspirationsföreläsningar om det senaste inom Tech
  • Modern teknikstack, baserad på mikrotjänster och cloud, som du har möjlighet att påverka
  • Möjlighet att växa, utvecklas och göra karriär internt hos oss
  • Delaktighet i en organisation som är värderingsstyrd och fokuserar på människor framför siffror
Det här gör du hos oss

Som .NET fullstack utvecklare hos oss får du vara med på vår resa då vi inför ny teknik och modern arkitektur med fokus på mikrotjänster och domändriven design. Det innebär att du får spendera dina dagar med att:
  • Utveckla system för riskbedömning i bl.a. .Net core, React och Azure
  • Hitta och skapa lösningar genom laborering med andra utvecklare och arkitekter
  • Nyutveckling för hela flödet från front- till backend såväl som DevOps
Ditt team och arbetsplats

De senaste åren har vår Tech-organisation vuxit och idag består vi av nästan 1000 personer. I denna roll blir du en del av Risk System som är ett av våra viktigaste områden. Här hittar du tio utvecklare, fyra arkitekter, tre inom QA och en testare. Vi är ett team som jobbar tätt tillsammans och lever efter "you build it, you own it".

Vi är en hybrid arbetsplats vilket gör att du är varmt välkommen att arbeta från vårt nyrenoverade kontor i Solna med lunchmatsal och gym men även har goda möjligheter och förutsättningar att jobba hemifrån.

Mer om dig

Vår önskan är att du har jobbat i några år med utveckling i Microsoftstacken och är bevandrad inom komplexa IT miljöer med bland annat mikrotjänster och domändriven design. Därtill har du erfarenhet av att arbeta med API: er och molnet. Det är en stor fördel med kunskap inom Blazor.

Som person kan du övervinna hinder genom att möta dem med optimism och veta när det är läge att anpassa tillvägagångssätt. Du stävar alltid efter att nå uppsatta mål genom att ta ansvar, initiativ och samarbeta med andra för att slutföra uppgifter i tid och med kvalité.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Hilding Herrström
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

If är det ledande sakförsäkringsbolaget i Norden med 3,9 miljoner kunder. Vi ägs av den finländska börsnoterade Sampokoncernen och har verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum. Vår uppgift är att ge skydd mot oväntade ekonomiska förluster, och bistå med rådgivning för att minska risken att något ska hända. Om olyckan är framme, lovar vi snabb och professionell skadehantering. Det ger ökad trygghet för den enskilde individen, företaget och samhället i stort.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare