Integrationskonsult till iBiz Solutions

Integrationskonsult till iBiz Solutions

iBiz Solutions, ledare inom systemintegration i Norden och nr 1 i Sverige, växer vidare och söker nu fler duktiga medarbetare!

Brinner du för integration och vill vara med på en spännande resa i ett entreprenörsdrivet konsultbolag, som dessutom är ett av Nordens främsta inom området? Då ska du läsa vidare!

Så jobbar vi

Som integrationskonsult på iBiz Solutions kommer du att vara involverad i olika projekt ute hos kunder och arbeta med design av integrationslösningar i nära samarbete med arkitekter och projektledare. iBiz Solutions har kunder i en rad olika branscher, allt från detaljhandel & finans till hälsa & sjukvård, där du kommer att få arbeta tillsammans med några av Nordens främsta konsulter på området integration.

Är du den vi söker?

Du har arbetat som systemutvecklare inom .NET och har gärna erfarenhet från konsultrollen. Vi ser gärna att du är väl bevandrad inom WCF, BizTalk samt
Azure. Erfarenhet från integrationsprojekt är ytterligare ett plus.

För iBiz är det viktigaste att du är rätt som person och verkligen brinner för integration, kundkontakt och konsultlivet. Som person vill vi att du är självgående, kommunikativ och gillar att utveckla relationer med människor och drivs av att leverera bästa möjliga resultat där framgången bekräftas av kunden.

Vi erbjuder dig

iBiz Solutions erbjuder en trygg anställning i ett tillväxtbolag med stort fokus på personal och kompetens. Som konsult hos oss är din utveckling viktig och vi jobbar aktivt med vidareutbildningar och certifieringar, alltid i teknikens framkant! Hos oss finns även tydliga karriärvägar där du har möjlighet att växa vidare mot exempelvis senior integrationskonsult, projektledare, ICC-manager eller systemarkitekt. Vi hoppas att du vill vara med på en spännande resa där din insats kommer att märkas tydligt i ett växande bolag med härlig gemenskap!

Gå gärna in på vår youtube-kanal för att få reda på mer om oss och vår verksamhet: https://www.youtube.com/channel/UChVDyq-uR5UpLSRKE41HjIA

Placeringsort: iBiz Solutions – Stockholm, Oslo, Karlstad eller Gävle

Tillträde: Snarast eller enl. överenskommelse. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta:

Caj Rollny, Business Area Manager
IBiz Solutions Consulting Services
caj.rollny@ibiz-solutions.se
+4670-6909446

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Elina Sandberg, HR-partner
Email Mejla Elina Sandberg, HR-partner
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ibiz-solutions.se
Sista ansökningsdag 14 juli (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att skapa förvaltningsbar integration – som möjliggör innovation. Det uttrycker på ett bra sätt vad vi drivs av, hur vi tänker och löser våra kunders affärs-, kommunikations- och informationsutmaningar, the iBiz way.

Att jobba på iBiz Solutions innebär att verka inom ett område i ständig utveckling. Ett som verkligen kan göra positiv skillnad hos våra kunder och bidra till deras fortsatta framgång. Vi drivs av det, och vi trivs med att ligga i absoluta framkant.

Vårt samlade team består av branchens främsta experter, med lång och gedigen yrkeserfarenhet, men även av nyutexaminerade och unga hungriga medarbetare. Vi är övertygade om att mångfald stärker oss både internt och externt. Det viktigaste är att du också sporras och motiveras av att vara specialist, att vara en av de bästa!